false
Veet Spawax Elektrische Waxverwarmer
  1. Home
  2. Scheren & Ontharen
  3. Ontharingscrème, Wax & Hars
  4. Veet Spawax Elektrische Waxverwarmer

Veet Spawax Elektrische Waxverwarmer

Productinformatie

Met deze Veet Spawax Elektrische Waxverwarmer kun je je gemakkelijk thuis ontharen. Laat de 6 bijgeleverde waxschijven smelten in de verwarmer. Nadat je de wax op je huid hebt aangebracht en verwijderd, voelt deze glad en zacht aan.

De Veet Spawax Elektrische Waxverwarmer en waxschijven zijn te gebruiken voor het ontharen van je benen, armen, bikinilijn en oksels.

Hoeveel schijven heb ik per zone nodig?
- 2 halve benen: 4 waxschijven
- Oksels: 1 waxschijf
- Bikinilijn: 1 waxschijf
- Volledige ontharing van het hele lichaam: 6 waxschijven

Hoe gebruik ik de Veet Spawax Elektrische Waxverwarmer en waxschijven?
1. Plaats het aantal waxschijven dat je nodig hebt in de waxverwarmer.
2. Zet de waxverwarmer aan, zodat de waxschijven gaan smelten. De wax is klaar voor gebruik wanneer het een homogene consistentie heeft bereikt. Het smelten van 4 waxschijven duurt ongeveer 30 minuten.
3. Breng de wax met behulp van de spatel aan in de groeirichting van de haartjes, ongeveer 1 tot 2 mm dik. Probeer het uiteinde van de aangebrachte wax iets dikker te maken, zodat je hem makkelijker kunt vastpakken om zo te verwijderen.
4. Wacht ongeveer 30 tot 60 seconden en controleer of de wax droog aanvoelt. Houd je huid goed strak en verwijder de waxstrook vanaf het dikkere uiteinde met 1 snelle beweging, tegen de haargroeirichting in.
5. Verwijder na het ontharen eventuele waxresten van je huid. Dit kun je doen met behulp van een gebruikte waxstrook of met babyolie.

Omdat je enkel de wax op je huid hoeft aan te brengen, heb je geen waxstrips meer nodig. Het resultaat is een supergladde, zachte huid.

EAN code: 3059944024143

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 20:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 20:00 uur Woensdag
Woensdag voor 20:00 uur Donderdag
Donderdag voor 20:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 20:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Kruidvat winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel
(Geldt niet voor iPhones).
Gratis retourneren in een Kruidvat winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Scheren & Ontharen
  3. Ontharingscrème, Wax & Hars
  4. Veet Spawax Elektrische Waxverwarmer
Kruidvat logo
back to top