Haal je bestelling gratis op in de winkel!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Stichting Present Utrecht wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Utrecht

Stichting Present Utrecht wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Utrecht

Over-Kruidvat.png

Stichting Present Utrecht wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Utrecht

Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Doornburglaan 10 in Utrecht met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Erica Euving één minuut gratis winkelen voor Stichting Present Utrecht. De stichting koppelt groepen vrijwilligers aan mensen die extra hulp goed kunnen gebruiken. Met de prijs wil de organisatie producten winkelen, die gebruikt kunnen worden in ieder huishouden. Erica ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid huishoudelijke en verzorgingsproducten.
 
Winkelmanager Brigit Kester is trots op haar nieuwe winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Utrecht en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van Stichting Present Utrecht met deze actie extra kunnen steunen”, aldus Kester.
 
Erica Euving, algemeen coördinator bij Present Utrecht, is ontzettend blij met de prijs: “Ik heb veel kunnen shoppen voor huishoudens die het niet zo breed hebben. Namens Present Utrecht wil ik Kruidvat Utrecht van harte bedanken!”

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en de drogisterijketen is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.