Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Top 10 Heren Geschenksets

Top 10 Heren Geschenksets

Luxe geschenksets voor een Kruidvat prijsje!


Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je oma, moeder, zus, dochter, vriendin of misschien voor jezelf? Met een geschenkset zit je altijd goed! Naast een heerlijke geur bevatten de geschenksets ook nog een douchegel, deodorant of zelfs een koptelefoon.

We helpen je graag een handje op weg! Bekijk hier onze top 10 populairste geschenksets van verschillende topmerken.

1. Bruno Banani Dangerous Man Geschenkset

Speciaal voor de avontuurlijke man. De geur is houtachtig en kruidig en zet je in vuur en vlam. De geschenkset bestaat uit een eau de toilette en een douchegel.

Bekijk nu

2. Bruno Banani Made for Men Geschenkset

Een verleidelijke geur die past bij de sexy, zelfverzekerde en stoere man. De geschenkset bestaat uit een eau de toilette en een douchegel.

Bekijk nu

3. James Bond Geschenkset

Een klassieke geur met een moderne twist. Voel je een echte Bond-man. De James Bond Geschenkset bestaat uit een eau de toilette en een douchegel

Bekijk nu

4. Mexx Man Geschenkset

Een groene frisheid die niet snel gaat vervelen. Mexx Man heeft een energieke en koele geur. Het Geschenkset is gevuld met eau de toilette en een douchegel.

Bekijk nu

5. Puma Green Man Geschenkset

Een eau de toilette die je energie geeft door de bloemige, kruidige en houtachtige geur. De set bestaat uit een eau de toilette en een groene Puma toilettas.

Bekijk nu

6. Playboy #Generation For Him Geschenkset

Met deze geschenkset maak je je cadeau extra leuk. Naast de verleidelijke eau de toilette krijg je er een Playboy koptelefoon gratis bij!

Bekijk nu

7. Burberry Brit for Men Geschenkset

Burberry Brit Men is de bekendste geur van Burberry. Voel je elegant en gepassioneerd met deze frisse geur. De set bestaat uit een eau de toilette en een douchegel

Bekijk nu

8. The Master Perfumer Blue Spice Nº25 Geschenkset

Een echte mannelijke geur door de mix van bergamot, kaneel en tankaboon. De geschenkset bestaat uit een eau de toilette en een douchegel.

Bekijk nu

9. Vespa for Him Geschenkset

Op zoek naar een zorgeloos gevoel? Dan is Vespa for Him met zijn geur voor vrijheid iets voor jou! De set bestaat uit een douchegel en eau de toilette.

Bekijk nu

10. Van Gils Strictly for Men Geschenkset

Zin om je zintuigen te prikkelen? Dan is dit parfum met frisse en verse aroma’s iets voor jou. De geschenkset bestaat uit een eau de toilette en deodorant.

Bekijk nu