Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • TOP 10 BABY SPEELGOED

TOP 10 BABY SPEELGOED

Het leukste baby speelgoed

Ben je op zoek naar een leuk, goedkoop cadeau voor een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid? Bekijk snel de leukste babycadeautjes.

Populairste baby speelgoed

Dankzij ons ruime speelgoedassortiment vind voor elk kind wel een leuk cadeau. Voor pasgeboren baby’s, voor baby’s die staan te trappelen om de wereld te ontdekken, voor nieuwsgierige peuters, maar voornamelijk voor kindjes die gewoon lekker willen spelen!

Om je te helpen bij het vinden van het perfecte cadeau hebben wij een top 10 met babycadeautjes geselecteerd, speciaal voor onze kleinste klantjes!

1. Fisher Price Rolblokken

Je kindje kan zich helemaal uitleven met deze leuke rolblokken. Laat je kindje de blokken stappelen en de ballen ronddraaien. De blokken maken leuke geluidjes.

Bekijk nu

2. Vtech Tel & Leer Stofzuiger

Het is tijd om te stofzuigen! Bij ieder blokje dat je kindje opzuigt, hoor je een grappig geluidje. Daarnaast leert je kindje tellen met de cijfers op de stofzuiger.

Bekijk nu

3. Bumba Watertoren

Laat je kindje in bad spelen met de Studio 100 Bumba Watertoren. Als je kleintje op het voetje van Bumba drukt, spuwt Bumba waterstraaltjes.  

Bekijk nu

4. Bambino Stapelbeker

Met deze gekleurde bekers kan je kindje eindeloos spelen. Leuk om mee op de grond, in de zandbak of in het water te spelen. Vanaf 6 maanden.

Bekijk nu

5. Playing Kids Muziek en Licht Drums

Je kleine muzikant kan leuke geluiden maken en een lichtshow geven door op de toetsen van de drum te drukken. Vanaf 18 maanden.

Bekijk nu

6. Play Go Duw-en-Rol Slak

Zodra jouw kleintje de slak vooruit duwt, begint de bal te rollen. In de draaiende bal zitten kraaltjes die langs de bal bewegen! Vanaf 18 maanden.

Bekijk nu

7. Fisher-Price Recycle Truck

Haal samen met de bestuurder van de truck al het vuilnis op! Tijdens het spelen hoor je allerlei realistische melodietjes en geluiden. Vanaf 12 maanden.

Bekijk nu

8. Tomy Wiebel Hobbel Eendje

Stimuleer je baby om te kruipen met dit eendje. Als je de kop van het eendje naar beneden duwt, gaat hij lopen. Kan jouw kindje hem pakken? Vanaf 10 maanden.

Bekijk nu

9. Fisher-Price Schoolbus

Kom, we gaan naar school! Rol de Fisher-Price Little People bus heen en weer en zorg er voor dat de scholier op tijd op school komt. Vanaf 1 jaar.

Bekijk nu

10. Fisher Price Pannenset

Laat je kindje alvast oefenen met koken. De erwtjes kunnen rammelen, het belletje rinkelt en in de spiegel van de koekenpan kun je jezelf zien! Vanaf 6 maanden.

Bekijk nu