background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Winter Efteling

De Winter Efteling actie is afgelopen. De tickets waren te koop tot 11 december 2022.
Verzilver hieronder t/m 31 maart 2023 je actieticket.

Verzilveren van je tickets en reserveren van je bezoekdag


LET OP: naast het actieticket heb je ook een reservering voor de bezoekdag nodig. Zorg ervoor dat je tijdig een reservering maakt voor de gewenste bezoekdag zodat je verzekerd bent van beschikbaarheid. Vol = vol.
  •  Je ticket is geldig op één dag in de periode van 14 november t/m 23 december 2022 of op één dag in de periode van 9 januari t/m 31 maart 2023 Je ticket is niet geldig in de kerstvakantie van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023.
  • Let op! Je ticket is te gebruiken in de hierboven genoemde periode. Buiten de opgegeven data geeft dit ticket geen recht op toegang tot het park.
  • Het actieticket is enkel geldig in combinatie met een reservering voor de bezoekdag.
  • Bij het verlaten van de Efteling, maar in ieder geval aan het einde van de dag, vervalt de geldigheid van het actieticket.
  • Bekijk hier alle actievoorwaarden.
  • Verzilver hier op basis van beschikbaarheid je unieke activatiecode voor een actieticket voor de Winter Efteling.

Voor het verzilveren van je unieke code word je doorgestuurd naar de website van de Efteling. De Efteling is verantwoordelijk voor de bescherming en privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van de Efteling te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.