Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
product

Thermen Goirle Wellness entreebewijs voor 1 persoon

0
.
00
 • Thermen Goirle Wellness entreebewijs voor 1 persoon

Thermen Goirle Wellness entreebewijs voor 1 persoon

250 Punten

Snel geregeld

Niet goed, geld terug

Fotobestellingen gratis afhalen en retourneren in alle Kruidvat winkels

Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart!

Wissel Jouw spaarpunten in voor GRATIS producten, EXTRA korting, een dagje uit of een donatie

Product informatie

Product informatie

Na het afschrijven van Jouw spaarpunten ontvang je korting op de reguliere entreeprijs middels een kortingscode. Deze kortingscode wordt per mail toegestuurd.

Bij Thermen Goirle is het goed toeven. We doen ons uiterste best om het u naar de zin te maken. Voor uw rust en ontspanning spannen wij ons meer dan in. Elke keer weer.

Wilt u even vergeten waar u mee bezig bent en de dag van u af laten glijden? In Thermen Goirle ontdekt u een oase voor een korte vakantie. U geniet hier in alle rust. En het leuke is: u hoeft niet eens ver van huis voor de heerlijkste rondjes. Want deze thermen vindt u in Goirle, in het hart van Brabant. Genieten kan op ieder moment. En op ieder moment is uw korte vakantie beschikbaar, inclusief exclusiviteit. Zoals zoutwaterbaden, Turks-Romeinse stoombaden, Hamam, Rosarium, Caldarium en diverse sauna’s waaronder een Japanse Mint, een Aufguss, Laconium en een Panorama cabine.

In alle rust genieten wil zeggen dat u toegang heeft tot de accommodatie van uw dromen. En wat dat betreft heeft Thermen Goirle veel te bieden. We behoren tot een van de grootste sauna's van Nederland. Bij ons voelt u zich omringd door behaaglijk comfort. De opzet, de indeling en de vormgeving versterken dat gevoel. De saunacabines, de zwembaden, de ligweide, het restaurant... Waar u ook komt, onthaasten neemt bijzondere vormen aan. Wilt u alle mogelijkheden zelf ontdekken? Welkom in Thermen Goirle!

Locatie:
Thermen Goirle
De Schietberg 1
5051 NZ Goirle

Werkwijze

 1. Lever spaarpunten in om de korting te ontvangen
 2. Je ontvangt binnen 2 uur een e-mail met kortingscode en een link naar de bestelpagina
 3. Je bestelt hier de kortingsvoucher voor de gekozen sauna
 4. Zodra je op deze bestelpagina de bestelling en betaling hebt gedaan, ontvang je een nieuwe e-mail (nog niet het entreebewijs) 
 5. Je ontvangt nu per mail een bestelcode, deze kan je verzilveren via www.selectwellness.nl/kruidvat* om de gewenste sauna te reserveren
 6. Na het afronden van jouw bestelling via www.selectwellness.nl/kruidvat*, ontvang je direct het entreebewijs per e-mail

* Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Select Wellness Group. Select Wellness Group is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Select Wellness Group te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.

Voorwaarden

 1. De kortingscode is te verzilveren t/m 31 maart 2019.
 2. De bestelcode en het entreebewijs is geldig voor 1 persoon
 3. De bestelcode is niet inwisselbaar voor contanten en uitsluitend te verzilveren op een entreebewijs van Select Wellness Group
 4. Het entreebewijs wat je bij stap 6 hebt ontvangen is geldig tot 6 maanden na datum van uitgifte

Lees meer

Lees minder