false
Swisse Magnesium Tabletten
45 stuks
  1. Home
  2. Vitaminen & Supplementen
  3. Swisse Magnesium Tabletten

Swisse Magnesium Tabletten

45 stuks

Productinformatie

Swisse Magnesium Tabletten bevatten magnesium en vitamine B6. Magnesium is goed voor de spierfunctie en zorgt met vitamine B6 voor het functioneren van het zenuwstelsel. De tabletten helpen ook bij het verminderen van vermoeidheid.

Swisse Magnesium bevat magnesium en vitamine B6. Magnesium is goed voor de spierfunctie en zorgt samen met vitamine B6 voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Daarnaast helpen ze bij het verminderen van vermoeidheid.

Voordelen en kenmerken:
• Spieren: Magnesium is goed voor de werking van de spieren.
• Energie: Magnesium en vitamine B6 activeren je natuurlijke energie in het lichaam en -ondersteunen het energieniveau. Ze helpen om vermoeidheid te verminderen.
• Zenuwstelsel: Magnesium en vitamine B6 zorgen mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.

Dosering: 2 tabletten per dag, tijdens of direct na de maaltijd. Bewaar op een koele en droge plaats.

Verpakking bevat 45 tabletten.

Over Swisse
Swisse ondersteunt al 40 jaar de gezondheid en het welzijn met onder andere voedingssupplementen. Swisse is een Australisch bedrijf dat gezondheids- en wellnessproducten ontwikkelt met als missie mensen te helpen om gezond en gelukkig te leven. Swisse investeert voortdurend in onafhankelijk gecontroleerd wetenschappelijk onderzoek. De vitaminen en supplementen zijn ontwikkeld volgens hoge kwaliteitsnormen.

EAN code: 4084500872738

Medische informatie

Niet te gebruiken bij

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke benaming

SWISSE MAGNESIUM

Ingrediëntendeclaratie

magnesium; vulstoffen: cellulose, hydroxypropylcellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose; antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide; coating*; vitamine B6. *coating: verdikkingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxiden en -hydroxiden; bevochtigingsmiddel: vetzuren; vulstof: talk. "

Gebruiksaanwijzing

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

"GEBRUIK: Twee tabletten per dag, tijdens of direct na een maaltijd."

Belangrijk

Doseringsadvies

GEBRUIK: Twee tabletten per dag, tijdens of direct na een maaltijd.

Gebruiksbeperkingen

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Heeft u vragen of twijfels over of dit product geschikt voor u is, neem dan contact op met een deskundige. Hoge doseringen magnesium kan leiden tot lichte maagdarmklachten bij sommige mensen. In dergelijk gevallen wordt geadviseerd om de dosering te verdelen over de dag, minder tabletten in te nemen of de tablet te halveren.

Contactinformatie

Contactnaam

Procter & Gamble Nederland B.V.

Communicatieadres

"Procter & Gamble Nederland BV Watermanweg 100 3067 GG Rotterdam"

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Kruidvat winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel
(Geldt niet voor iPhones).
Gratis retourneren in een Kruidvat winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Vitaminen & Supplementen
  3. Swisse Magnesium Tabletten
Kruidvat logo
back to top