background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Sun All-In-1 Tabs Normaal 62 stuks 5605454 5605454 Sun /medias/prd-front-5605454-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8OTE2OTB8aW1hZ2UvanBlZ3xoODMvaGE3LzEzNjI5MDY0NjQyNTkwL3ByZC1mcm9udC01NjA1NDU0LTFfNjAweDYwMHxlZjk2MzQxZDc4MjA2MzAyY2YyZjlmYzVhZGMyYjVlZWEwN2JmMGE1ZGNlMWJjNDc0MWU2MmQwOWIxNWM1MTUz 4.0 1 23.35 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Sun All-In-1 Tabs Normaal

62 stuks

23
.
35

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Je vaat wordt hygiënisch schoon en de machine is meteen gereinigd. Dat is het gemak van de Sun All-in 1 Vaatwastabletten. Door de Pure Clean Technology hoef je niet voor te spoelen en worden vet en vlekken uitstekend verwijderd.

Ook de natuur is blij met een Sun All-in 1 vaatwastablet.

Sun wil constant nieuwe producten ontwikkelen en de impact op het milieu verminderen. Er wordt dan ook steeds gezocht naar een goede balans tussen reinigingskracht en de impact op het milieu.
• 70% van de ingrediënten van Sun All-in 1 vaatwastabletten hebben een natuurlijke oorsprong.
• De vaatwastabletten zitten in folie dat helemaal oplost in water. Dus je kunt de folie gewoon om de tablet laten zitten.
• Zout en spoelglans toevoegen hoeft niet. Dit zit namelijk als in de Sun All-in 1 vaatwastabletten.

Tips om minder energie en water te gebruiken.
• Zet je vaatwasser alleen aan als hij vol is.
• Ga voor een vaatwasser van een A-merk.
• De producten van Sun zijn fosfaatvrij en dus beter voor het milieu. Verder zijn de verpakkingen 100% recyclebaar.
• Je hoeft niet voor te spoelen.
• Voor alle programma’s is een lage temperaturen 55 °C voldoende.
• Was minder af met de hand en meer met de wasmachine. Een moderne vaatwasser heeft ongeveer 10 tot 15 liter water nodig per afwas. Door af te spoelen en af te wassen met de hand verbruik je veel meer water. Uit een lopende kraan komt al snel 10 liter per minuut.

EAN code:8720181227431

Functionele Naam
sun-all-in-1-vaatwastabletten

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen

H-Zinnen
EUH208: Bevat (naam van de sensibiliserende stof). Kan een allergische reactie veroorzaken. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Product omschrijving
Sun All-in-1 Tabs Normaal 62ST 6x

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

5-15%: Zuurstofbleekmiddel <5%: Niet-ionogeneoppervlakte-actieve stoffen, Polycarboxylaten, Fosfonaten, Enzymen, Parfum

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Aanbevolen dosering: 1 tablet per vaatwasbeurt. Plats de tablet in het doseerbakje, vermild aanraking met natte handen. Kies en programma voor lage termperaturen (45°C of 50°C), reinig volledige ladingen en overschrijd de aanbevolen dosering niet om het energie- en waterverbruik te minimaliseren en milieuvervuiling te verminderen. Het toevoegen van zout en spoelglans is niet nodig bij deze tabletten. Bij extreem hard water (»35ªFH) wordt wel aanbevolen o Sun zout toe te voegen. Reinig de sprociarmen regelmatig en org dat deze vrij kunnen draaien. Plats alleen vaatwasbestendig material in jouw vaatwasser - geen hout, zilver, aluminium, blik, koper, antiek, handgeschilderd keramiek en bepaalde soorten plastic. Voor de beste prestaties stuit u de verpakking na elk gebruik altijd opnieuw en bewaart u tabletten uit de buurt van hitte en vocht, Volg de lokale recyclingrichtlinen am de verpakking op de juiste manier af te voeren. De doos is gemaakt van karton en kan bij het papierafval.Aanbevolen dosering: 1 tablet per vaatwasbeurt. Plats de tablet in het doseerbakje, vermild aanraking met natte handen. Kies en programma voor lage termperaturen (45°C of 50°C), reinig volledige ladingen en overschrijd de aanbevolen dosering niet om het energie- en waterverbruik te minimaliseren en milieuvervuiling te verminderen. Het toevoegen van zout en spoelglans is niet nodig bij deze tabletten. Bij extreem hard water (»35ªFH) wordt wel aanbevolen o Sun zout toe te voegen. Reinig de sprociarmen regelmatig en org dat deze vrij kunnen draaien. Plats alleen vaatwasbestendig material in jouw vaatwasser - geen hout, zilver, aluminium, blik, koper, antiek, handgeschilderd keramiek en bepaalde soorten plastic. Voor de beste prestaties stuit u de verpakking na elk gebruik altijd opnieuw en bewaart u tabletten uit de buurt van hitte en vocht, Volg de lokale recyclingrichtlinen am de verpakking op de juiste manier af te voeren. De doos is gemaakt van karton en kan bij het papierafval.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Voor de beste prestaties sluit u de verpakking na elk gebruik altijd opnieuw en bewaart u tabletten uit de buurt van hitte en vocht.

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland B.V.

Communicatieadres

Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews