background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Sun Active Clean All In 1 Vaatwastabletten 6 x 50 stuks 5301605 5301605 Sun /medias/prd-front-5301605-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8ODgwMzB8aW1hZ2UvanBlZ3xoZmMvaGU3LzE0ODkyMzAwODk0MjM4L3ByZC1mcm9udC01MzAxNjA1LTFfNjAweDYwMHwwYzA0NTVlNzA0MTZmN2Q0N2EwNjZkNjhiZTE4YzJjNjA1MTVlZDllZmFkMDQ4YTFhZDIxMDkyZTg3M2MyZGZm 5.0 2 34.99 EUR Kruidvat https://schema.org/OutOfStock

Sun Active Clean All In 1 Vaatwastabletten

6 x 50 stuks

Adviesprijs
96
.
00
34
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Sun Active Clean All In 1 Vaatwastabletten verwijderen de meest hardnekkige vlekken, zelfs zonder voorspoelen! De tabletten hebben een ingebouwde spoelglans- en zoutfunctie.

De vaatwastabletten zorgen voor een smetteloos resultaat in een handomdraai. Met de pure clean technology ben je verzekerd van uitstekende vet- en vlekverwijdering en een hygiënisch schoon resultaat. Je hoeft niet voor te spoelen en je machine wordt vanzelf gereinigd.

Makkelijk in gebruik
Door de 100% oplosbare hydrofilm hoef je niet te peuteren aan de verpakking van het tablet, maar kan deze zo de machine in voor nog meer gebruiksgemak. Bij het gebruik van normale tabletten moet je ook nog zout en spoelglans toevoegen. Deze heb je nu niet meer nodig, want ze zijn ingebouwd in Sun Active Clean All In 1 Vaatwastabletten.

Het toegevoegde zout zorgt ervoor dat het water tijdens het proces wordt verzacht en er geen kalkaanslag op je glaswerk ontstaat. De spoelglans geeft een streeploos resultaat.

Eén vaatwastablet is voldoende om je vaat heerlijk fris te laten ruiken.

De voordelen van Sun Active Clean All In 1 Vaatwastabletten:
• Met Pure Clean Technology
• Reinigen zelfs de meest hardnekkige vlekken
• Voor een hygiënisch en schoon resultaat
• Voorspoelen is niet nodig
• Beschermen en reinig en je vaatwasmachine en zijn milieuvriendelijk

Ook goed voor het milieu
Niet alleen je wasmachine is gebaat bij het gebruik van een Sun All In 1 vaatwastablet, het milieu ook. Dankzij de samenstelling zonder fosfaat draag je bij aan de verbetering van onze leefomgeving.

Wist je dat afwassen met de vaatwasmachine minder water verbruikt dan afwassen met de hand? Moderne vaatwassers verbruiken slechts 10 à 15 liter water per afwas. Bij afspoelen en afwassen met de hand wordt al gauw meer water gebruikt. Uit een stromende kraan komt al snel 10 liter water per minuut.

Hier geven we je nog enkele tips om je energie- en watergebruik te beperken:
1. Laat de vaatwasser alleen draaien wanneer hij vol is
2. Kies voor een A-merk vaatwasser
3. Kies voor Sun producten. Deze zijn fosfaatvrij, en dat is beter voor het milieu. Bovendien zijn de verpakkingen van de tabletten 100% recyclebaar
4. Voorspoelen is niet nodig
5. Gebruik de programma’s op lage temperaturen, 55 °C volstaat

EAN code:8710522781975

Functionele Naam
Machinevaatwas all in one

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P305: BIJ CONTACT MET DE OGEN: P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen P338: Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P351: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten

H-Zinnen
H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H272: Kan brand bevorderen; oxiderend. H302: Schadelijk bij inslikken. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H334: Kan bij inademing allergie- of astmasymptomen of ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken. H335: Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.

Product omschrijving
Sun Ain1 LUPOActive Clean 50 PC Sleeve6x

Inhoud (Netto)
300 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

5-15% Zuurstofbleekmiddel / Agents de blanchiment oxygénés.

Belangrijk

Gebruikersbeperkingen

Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhou d en d e oogir r i t at ie: Een ar t s r a a d p l e g e n . B e v a t P r o t e a s e . K a n e e n allergische reactie veroorzaken.

Samenstelling

5-15%: Zuurstofbleekmiddel / Agents de blanchiment oxygénés.

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

• Plaats de tablet in het doseerbakje, vermijd aanraking met natte handen. • Bij All-in-1 tabletten hoeft zout en spoelglans niet te worden toegevoegd. Voor extreem hard water (>27°FH) wordt aanbevolen om Sun zout en spoelglans toe te voegen. • Reinig de sproeiarmen regelmatig en zorg dat deze vrij kunnen draaien. • Plaats alleen vaatwasbestendig materiaal in jouw vaatwasser - geen hout, zilver, aluminium, blik, koper, antiek, handgeschilderd keramiek en bepaalde soorten plastic. • Voor de beste prestaties sluit u de verpakking na elk gebruik altijd opnieuw en bewaart u tabletten uit de buurt van hitte en vocht.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

LET OP! Volg de lokale RECYCLE richtlijnen

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews