Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Steradent Anti-tandsteen Reinigingstabletten 60 stuks 5156061 5156061 Steradent /medias/prd-front-5156061-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8ODE5NTB8aW1hZ2UvanBlZ3xoNzEvaDQxLzEwNDUxMDIyMzQ4MzE4L3ByZC1mcm9udC01MTU2MDYxLTFfNjAweDYwMHxkZjdiNDE0MTIzNDEwZDc4ZWM0YWYxNWVhYzUwNTg3MDU1ODVhMWQ1YjNmZDhiMzQ2NzMyNjk4YWZmNTQ0Zjdk 4.49 EUR Kruidvat https://schema.org/LimitedAvailability

Steradent Anti-tandsteen Reinigingstabletten

60 stuks

4
.
49

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Steradent Anti-tandsteen Reinigingstabletten zijn speciaal ontwikkeld om je thuis een professionele reiniging te bieden. De tabletten bieden naast een grondige reiniging ook een oplossing voor tandsteen.

De tabletten lossen tandsteen op en bestrijden bacteriën en tandplak. De formule is verrijkt met fruitzuur dat tandsteen oplost. De formule activeert duizenden microbellen die ervoor zorgen dat de actieve zuurstof alle delen van de gebitsprotese bereikt. De reinigingstabletten zijn geschikt voor kunstgebitten en andere gebitsprothesen.

Voordelen van Steradent Anti-tandsteen Reinigingstabletten:
• Verwijderen tandsteen bij het eerste gebruik
• Doden 99,9% van de bacteriën
• Voorkomen vorming van tandsteen

EAN code:5410036305515

Functionele Naam
Anti-Tandsteen Tabletten

Specificatie van de inhoud
60 tabletten

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P101: P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden. P264: P264:Na het werken met dit product de handen grondig wassen. P301+P312: P301+P312:Na inslikken: bij onwel voelen een Antigifcentrum of een arts raadplegen. P305+P351+P338: P305+P351+P338:Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

H2.2-zinnen
EUH208: EUH208:Bevat Potassium Persulfate. Kan een allergische reactie veroorzaken. H315: H315:Veroorzaakt huidirritatie. H319: H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Commerciële Benaming
Steradent Reiniger Anti-Tandsteen Tabletten 60 Stuks

Inhoud (Netto)
60 mg

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we aandacht en aandacht schenken aan de labelinformatie op het internet, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Lees altijd de etiketinformatie over het product dat je thuis ontvangt.

Algemene informatie

Gezondheidsclaim

Voorkomt vorming van tandsteen.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

Steradent Anti-Tandsteen

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingrediënten: Citric acid, sodium sulfate, potassium caroate, sodium bicarbonate, PEG-150, sodium carbonate, sulfamic acid, aroma, PEG-90, sodium dodecylbenzenesulfonate, CI 42090

Belangrijk

Verplichte algemene verme

Buiten het bereik van kinderen en zorgbehoevende ouderen houden.

Doseringrestrictie

éénmaal per dag

Toedieningsvorm

Tablet

Richtlijnen

Ce

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Instructies voor gebruik
1. Spoel de gebitsprothese af. Leg een tablet Steradent Anti-tandsteen en uw prothese in een glas. Sluit goed af met dop na gebruik.
2. Vul met warm water totdat de gebitsprothese onder water staat en laat 10 minuten inweken. Gebruik geen kokend water direct uit de waterkoker, omdat dit de gebitsprothese beschadigt.
3. Poets en spoel de gebitsprothese grondig met water voor het dragen. Gooi na gebruik de oplossing weg en spoel het glas om.

De verpakking bewaren voor toekomstig gebruik.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Op een koele en droge plaats bewaren.

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Conformité Européenne (CE) – EU Conformance, Green Dot

Contactinformatie

Contactnaam

RB NL Brands B.V.

Communicatieadres

Schiphol Blvd 207,
1118 BH Schiphol, NL

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

+31 (0) 235 58 45 01

Type communicatiekanaal

Telefoon

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews