Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Spelenderwijs leren!

Spelenderwijs leren!

Spelen en leren

Spelen is natuurlijk superleuk! Maar spelen en tegelijkertijd wat leren is nog leuker. Je vindt in ons ruime speelgoedassortiment genoeg speelgoed waar je kindje iets van kan leren. En dat voor een Kruidvat prijsje!

Met onderstaand speelgoed kun je je kindje op spelenderwijs van alles leren.

Eichhorn Stapelblokken

Met deze leuke, gekleurde stapelblokken kan je kindje niet alleen een leuke toren bouwen, maar wordt zijn of haar fijne motoriek tegelijkertijd ook gestimuleerd.

Wat leert mijn kindje?

Dankzij de verschillende groottes van de blokken leert je kindje de blokken van groot naar klein op elkaar te plaatsen.
De kleine vormpjes passen allemaal in een bijpassend figuur. Zo is er een ster, rondje, driehoek, rechthoek en vierkant. Je kindje leert de vormpjes in de bijpassende figuurtjes te drukken.
De 5 grote blokken hebben allemaal een cijfer, van 1 tot 5. Op het blokje met cijfer 2 staan 2 bijen afgebeeld. Op het blokje met cijfer 4 staan 4 eendjes afgebeeld. Daarnaast staan op dezelfde blokken ook de eerste 5 letters van het alfabet.

De blokken zijn gemaakt van hoogwaardig beukenhout en geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar.

Bekijk de stapelblokken

Houten Loop-Duwkar met Blokken

Deze loop-duw kar is een typisch voorbeeld van spelenderwijs leren. Je kindje kan zich helemaal uitleven met de blokken en mooie, hoge torens bouwen. Maar naast het spelen met de blokken kan hij of zij ook nog leren lopen met de kar. Allereerst kan je kindje zich leren optrekken aan de kar. Op het moment dat hij of zij stabiel staat, kunnen heel voorzichtig de eerste stapjes worden gezet.

Pas maar op papa en mama, want voor je het weet lopen ze de hele kamer door!

De loop-duwkar is gemaakt van hout en ongeveer 40 centimeter hoog. Er zitten 20 gekleurde houten blokken in.

Bekijk de loop-duwkar

VTech Baby Tel & Leer Stofzuiger

Met deze tel & leer stofzuiger maakt je kindje op een interactieve manier kennis met opruimen en tellen. Deze kleine stofzuiger rolt makkelijk over de vloer om de blokjes die op de grond liggen op te zuigen. Wanneer de blokjes worden opgezogen, rollen ze de stofzuiger in en hoor je grappige geluiden.

Stofzuigen
Kindjes vinden alles leuk wat papa en mama doen en willen graag meehelpen. Op deze manier kan je kindje gezellig meehelpen in het huishouden.

Tellen
Je kunt de stofzuiger in een leerstand Spelen zetten. In deze stand leert je kindje de cijfers en wordt je kindje een vraag gesteld wanneer hij of zij de blokjes opzuigt.

Muziek
De stofzuiger heeft ook een Muziek stand. In deze stand hoor je grappige geluiden, liedjes en een vrolijk zinnetje. Het lichtje knippert tegelijkertijd gezellig mee. De stofzuiger kent 6 verschillende melodietjes en 3 gezonden liedjes.

De VTech Tel & Leer Stofzuiger is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

Bekijk de bak en kookset

Play'n Kids Ark van Noach

Kent jouw kindje alle dieren al? Met de Ark van Noach leer hij of zij de dieren te herkennen, waardoor zijn of haar herkenningsvaardigheid wordt aangescherpt.

De diertjes kunnen via de trap op het bovendek komen, maar ze kunnen ook via de onderkant van de boot naar binnen. De diertjes moeten dan alleen wel door de juiste figuurtjes in de boot geduwd worden. Op deze manier leert je kindje bepaalde vormen te herkennen en zijn of haar fijne motoriek te ontwikkelen.

De Play'n Kids Ark van Noach is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Bekijk de Ark van Noach