Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Nieuw Kruidvat-filiaal feestelijk geopend in Haarlem

Nieuw Kruidvat-filiaal feestelijk geopend in Haarlem

Over-Kruidvat.png

Speelgoedbank Haarlem wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Haarlem

Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Brockwaystraat 3 in Haarlem met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Brenda Hartendorp-Agterhof één minuut gratis winkelen voor de Speelgoedbank Haarlem, deze stichting zamelt speelgoed in voor kinderen van wie de ouders geen financiële middelen hebben om het te kopen. Brenda ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid speelgoed.
Winkelmanager Joke Meijer is trots op haar nieuwe winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Haarlem en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van de Speelgoedbank met deze actie extra kunnen steunen”, aldus Meijer.

Brenda Hartendorp-Agterhof, vrijwilliger bij de Speelgoedbank Haarlem, is ontzettend blij met de prijs: “Wij willen alle kinderen uit Haarlem en omstreken de kans geven om onbezorgd te kunnen spelen. Dankzij deze prijs kunnen we een heleboel kinderen blij maken. Namens de Speelgoedbank wil ik Kruidvat Haarlem dan ook hartelijk bedanken!”

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.000 winkels en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.