Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Speelgoedadvies van onze medewerkers

Speelgoedadvies van onze medewerkers

Kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het vinden van leuke cadeautjes? Wij hebben onze eigen medewerkers gevraagd wat voor speelgoed zij voor hun kinderen zouden kopen en waarom? Bekijk snel alle adviezen.

Kinderen van 0 tot 1,5 jaar

De VTech Baby Tel & Leer Stofzuiger


Naam: Linda
Werkzaam: filiaal in Eindhoven
Kind: dochter van 1 jaar

Wat voor speelgoed adviseer je?
De VTech Baby Tel & Leer Stofzuiger

Waarom?
Een kind rond de leeftijd van mijn dochter wil niets liever dan papa en mama helpen en nadoen. Ze stofzuigt enthousiast mee als mama ook aan het stofzuigen is. Daarnaast zit de stofzuiger vol met kleuren en geluiden. Dit is erg goed voor de ontwikkeling. Mijn dochter leert kleuren, vormen en cijfers te herkennen. En de stofzuiger ziet er natuurlijk ook nog eens super leuk uit met al die vrolijke kleuren!

Bekijk nu

Kinderen van 1 tot 4 jaar

Lego & City en Playmobil

Naam: Rieneke
Werkzaam: op het hoofdkantoor
Kind: zoon en dochter van 3 jaar (tweeling)

Wat voor speelgoed adviseer je?
Voor mijn zoon Lego & City en voor mijn dochter Playmobil

Waarom?
Mijn zoon houdt van zelf bouwen, iets in elkaar zetten en dan erg trots zijn op het resultaat. Speelgoed zoals Lego past daar goed bij. Het geeft hem de vrijheid om creatief te zijn en geconcentreerd te spelen. Dat zorgt voor veel zelfvertrouwen! Mijn dochter daarentegen houdt van 'fantasie -en rollenspelletjes'; zij laat figuurtjes met elkaar praten en ze hele avonturen beleven. Daarom kies ik voor haar voor Playmobil; waarbij ze heerlijk op kan gaan in fantasie werelden, die aansluiten bij haar ontwikkeling en bij wat ze zelf meemaakt.

Bekijk nu

Meisjes vanaf 5 jaar

Jumbo Pim Pam Pet Picto

Naam: Lisette
Werkzaam: filiaal in Groningen
Kind: dochter van 7 jaar

Wat voor speelgoed adviseer je?
Jumbo Pim Pam Pet Picto

Waarom?
Omdat Pim Pam Pet Picto erg leerzaam is. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk dingen op noemt met een bepaalde letter. Dus je moet je hersenen goed gebruiken. Verder wordt het spelaspect van de letters van het alfabet gebruikt. Dit is erg handig voor mijn dochter van 7 jaar om op deze manier de letters van het alfabet te leren herkennen. Dus dubbel feest! Daarnaast is dit spel ook nog eens heel betaalbaar!

Bekijk nu

Jongens vanaf 5 jaar

Simba speelgoed muziekinstrumenten

Naam: Peter
Werkzaam: filiaal in Utrecht
Kind: zoon van 8 jaar

Wat voor speelgoed adviseer je?
Muziekinstrumenten van Simba

Waarom?
Mijn zoon is vanaf hele jonge leeftijd al helemaal gek van muziek. Hij zingt met alles mee en gebruikt zo’n beetje mijn hele huishouden om muziek op te maken. De tafel, glazen, pannen, bestek… Dit muziekspeelgoed van Simba is voor hem echt een uitkomst! Eerst gaat hij oefenen op zijn keyboard en als hij genoeg geoefend heeft mogen wij genieten van een fantastisch optreden. Er zit een aansluiting aan het keyboard waarmee je liedjes via je telefoon of mp3-speler kunt afspelen. Dit vindt hij geweldig! Op dit moment heeft mijn zoontje alleen het keyboard, maar de microfoon en de gitaar staan bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas!

Bekijk nu