Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
product

SPA Loppersum Wellness entreebewijs voor 1 persoon

voor €19,95 + gratis shopper cadeau!
0
.
00

SPA Loppersum Wellness entreebewijs voor 1 persoon

voor €19,95 + gratis shopper cadeau!

200 Punten

Snel geregeld

Niet goed, geld terug

Fotobestellingen gratis afhalen en retourneren in alle Kruidvat winkels

Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart!

Wissel Jouw spaarpunten in voor GRATIS producten, EXTRA korting, een dagje uit of een donatie

Product informatie

Product informatie

Na het afschrijven van Jouw spaarpunten ontvang je tot €4,55 korting op de reguliere entreeprijs middels een kortingscode. Deze kortingscode wordt per mail toegestuurd.

Sfeervol sauneren op het Groningse Hoogeland . Persoonlijk met een perfecte finishing touch, dat is SPA Loppersum. Dat zie je terug in ons authentieke pand, maar ook aan de manier van behandelen en onze verzorgingsproducten.

SPA Loppersum is voorzien van de modernste faciliteiten, heeft vijf type sauna’s, en verschillende baden. Maak vooral het saunabezoek compleet en geniet van een hotstone of klassieke massage, kies één van de effectieve facials uit het Ella Baché-menu of laat je schoonscrubben in de Hamam. We werken volgens de 4 elementen Aarde, Lucht, Water en Vuur. Een hapje & drankje hoort bij een sauna verwendag dus proef zeker ook ‘de Gronings keuken’ in het luxueuze SPA restaurant.

Gevestigd in het oude Raadhuis, tegenover het station, zorgt alleen de locatie al voor een unieke sfeer van weleer. Blijven logeren en uw ontspanningsmoment verlengen? Dat kan ook, in één van de 31 ruime en luxe kamers. Ervaar het zelf en kom naar Loppersum!

Locatie:
Spa Loppersum
Molenweg 11
9919 AE Loppersum

Werkwijze

  1. Lever spaarpunten in om de korting te ontvangen
  2. Je ontvangt binnen 2 uur een e-mail met kortingscode en een link naar de bestelpagina
  3. Je bestelt hier de kortingsvoucher voor de gekozen sauna
  4. Zodra je op deze bestelpagina de bestelling en betaling hebt gedaan, ontvang je een nieuwe e-mail (nog niet het entreebewijs) 
  5. Je ontvangt nu per mail een bestelcode, deze kan je verzilveren via www.selectwellness.nl/kruidvat* om de gewenste sauna te reserveren
  6. Na het afronden van jouw bestelling via www.selectwellness.nl/kruidvat*, ontvang je direct het entreebewijs per e-mail

* Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Select Wellness Group. Select Wellness Group is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Select Wellness Group te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.

Voorwaarden

  1. De kortingscode is te verzilveren t/m 31 maart 2019.
  2. De bestelcode en het entreebewijs is geldig voor 1 persoon
  3. De bestelcode is niet inwisselbaar voor contanten en uitsluitend te verzilveren op een entreebewijs van Select Wellness Group
  4. Het entreebewijs wat je bij stap 6 hebt ontvangen is geldig tot 6 maanden na datum van uitgifte

Lees meer

Lees minder