Tel nu alle punten bij elkaar op en lees hieronder het advies op basis van jouw antwoorden:

Score 30-40 punten: Gefeliciteerd, jouw zomer loopt gesmeerd! De zon kent voor jou geen geheimen! Je weet hoe lekker de zon kan zijn maar bent je volledig bewust van de risico’s op elk moment van de dag. Vakanties en zomerse dagen geniet jij volop en je zult niet snel huidverbranding oplopen. Ga zo door en help ook je vrienden en familie door hen te adviseren hoe ze het beste van de zon kunnen genieten! Wil je nu extra voordelig genieten, check dan onze webshop of kijk in jouw dichtstbijzijnde filiaal voor de beste acties van Nederland!

Score 20-29 punten: Je kent de risico’s van huidverbranding en weet hoe je dit moet voorkomen. Helaas lukt het je nog niet altijd om echt goed beschermd de zon in te gaan. En dat is zonde want met de juiste bescherming kan je juist nog meer genieten van alle voordelen van die heerlijke zon! Tip: zorg dat je altijd een mini in je tas hebt en houd goed onze folders en de webshop in de gaten voor alle acties zodat je altijd voordelig beschermd de zon in kunt. Dan loopt jouw zomer ook gesmeerd!

Score 10-19 punten: Helaas ben je nog niet altijd even bewust van alle invloeden van de zon of neem je niet de tijd om je goed te beschermen. De zon is heerlijk maar is ook de veroorzaker van huidverbranding en huidveroudering. Door jezelf beter te beschermen kan je langer van de zon genieten en blijft je huid ook langer mooi. Kruidvat heeft een handig hulpmiddel voor jou zodat je nooit meer vergeet te smeren, de UV indicator polsband. Lees er alles over op www.kruidvat.nl/solait. Met het breedste assortiment van Nederland kan je bij Kruidvat altijd een product vinden dat bij jouw huidtype past. Dan loopt jouw zomer ook gesmeerd!

Score 0-9 punten: Een goede bescherming is erg belangrijk voor je huid. De zon is heerlijk maar kan verraderlijk zijn. Niet alleen in de directe zon maar ook in de schaduw kan je huidbeschadiging oplopen. Uit jouw antwoorden blijkt dat je jouw huid nog onvoldoende bescherming biedt. Je huid kan hierdoor snel verouderen en je loopt ook risico op huidbeschadigingen. Door jezelf beter te beschermen kan je langer van de zon genieten en blijft je huid ook langer mooi. Kruidvat heeft een handig hulpmiddel voor jou zodat je nooit meer vergeet te smeren, de UV indicator polsband. Lees er alles over op www.kruidvat.nl/solait. Met het breedste assortiment van Nederland kan je bij Kruidvat altijd een product vinden dat bij jouw huidtype past. Wil je nu extra voordelig genieten, check dan onze webshop of kijk in jouw dichtstbijzijnde filiaal voor de beste acties van Nederland! Met de juiste bescherming loopt jouw zomer ook gesmeerd!

Wil je nog meer tips en adviezen? Bekijk dan onze Verstandig Zonnen- pagina