Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Ontdek de nieuwe Velvet Smooth

Ontdek de nieuwe Velvet Smooth

Ontdek de nieuwe Velvet Smooth

Voor perfect gladde en zachte voeten zonder moeite, gebruik je de nieuwe Scholl Velvet Smooth Elektronische Voetvijl met synthetische diamantkristallen. De voetvijl is ontwikkeld om thuis een professioneel resultaat te bereiken en zal op gemakkelijke wijze harde huid en eelt verwijderen. Kies uit twee varianten die aansluiten bij jou voetwensen!

Waarom moet je eelt verwijderen?
Dagelijks gebruiken we onze voeten intensief waardoor overtollige cellen kunnen ontstaan die droog en geelgekleurd kunnen worden. Wanneer deze eelt niet wordt verwijderd, kan de huid scheuren en ontvankelijk worden voor bacteriën; met infecties en voetschimmel als gevolg. 

Waarom de Velvet Smooth?
De nieuwe Velvet Smooth bevat nu ultrafijne synthetische diamantkristallen die harde huid en eelt nog effectiever verwijderen. De langwerkende microkorrels scrubben je huid op natuurlijke wijze. Harde huid en eelt wordt in een handomdraai verwijderd en je voeten zijn weer zichtbaar en voelbaar glad. 

Waarom diamant?
Diamantkristallen worden vaak gebruikt in kwalitatieve beauty- en cosmeticaproducten en staan bekend om hun scrubbende eigenschappen. Daarbij is diamant het hardste materiaal op aarde. De nieuwe Velvet Smooth profiteert hierdoor dus van een beter en efficiënter verwijderingsproces van harde huid en eelt!

Blauw: voor harde huid
De blauwe Scholl Velvet Smooth Elektronische Voetvijl bevat de ‘regular’ roller en is ontworpen om overtollige harde huid en eelt te verwijderen. Op een effectieve maar zachte manier worden je voeten weer zijdezacht!

Roze: voor hardnekkige eelt
De roze Scholl Velvet Smooth Elektronische Voetvijl bevat een grove roller en is speciaal ontworpen om zachtjes maar effectief de hardste huid en hardnekkige eelt te verwijderen. Op een grondige manier worden je voeten weer zijdezacht!