false
Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl voor Hardnekkig Eelt
roze
  1. Home
  2. Voetverzorging
  3. Overig
  4. Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl voor Hardnekkig Eelt

Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl voor Hardnekkig Eelt

roze

Productinformatie

Voor gladde voeten in een handomdraai gebruik je deze Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl voor Hardnekkig Eelt met verwisselbare roller. Zelfs het meest harde en hardnekkige eelt wordt weer glad en zacht.

Scholl heeft 2 Velvet Smooth elektrische voetvijlen ontwikkeld: een roze en een blauwe variant met verschillende eigenschappen.

Welke Scholl Velvet Smooth elektrische voetvijl is geschikt voor mij?
• Heb je last van hardnekkig eelt? Kies dan voor de roze voetvijl. De Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl voor Hardnekkig Eelt bevat een grove roller en is speciaal ontworpen om hardnekkig eelt te verwijderen.
• Heb je last van een harde huid? Kies dan voor de blauwe voetvijl. De Velvet Smooth Elektrische Voetvijl voor de Harde Huid heeft een ‘regular’ roller en is ontworpen om overtollige harde huid te verwijderen.

Hoe gebruik je de Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl voor de Harde Huid?
Met de voetvijl creëer je zijdezachte voeten in slechts 4 stappen:
• Stap 1: Voorbereiding. Maak je voeten droog en schoon voordat je aan de slag gaat. Haal de voetvijl uit de verpakking, verwijder het rode isolatieplaatje onderaan de vijl en zet de vijl aan door aan de zilveren ring te draaien.
• Stap 2: Aan de slag! Beweeg de roller zachtjes over je huid. Maak regelmatige bewegingen, waarbij je lichte tot matige druk uitoefent op het eelt. Je ziet de dode huid geleidelijk verdwijnen.
• Stap 3: Ga door tot je gewenste resultaat. Ga door met de gelijkmatige bewegen totdat de dode huid is verwijderd en je voeten zijdezacht aanvoelen. Controleer of je huid zacht genoeg is. Is dat niet het geval, ga verder tot het gewenste resultaat is bereikt. Let op: stop direct wanneer je huid irriteert of rood wordt.
• Stap 4: Finishing touch. Veeg of spoel je voeten af om dode huidrestjes te verwijderen en droog je voeten zorgvuldig af.

Verwisselbare roller
Op de houder van de Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl voor Hardnekkig Eelt zit een verwisselbare roller. Deze roller met langwerkende microkorrels en ultrafijne, synthetische diamantkristallen scrubt je huid op natuurlijke wijze. Vervang de roller tijdig voor een continu en optimaal resultaat.

EAN code: 5410036106150

Andere kleuren

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 20:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 20:00 uur Woensdag
Woensdag voor 20:00 uur Donderdag
Donderdag voor 20:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 20:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Kruidvat winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel
(Geldt niet voor iPhones).
Gratis retourneren in een Kruidvat winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Voetverzorging
  3. Overig
  4. Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl voor Hardnekkig Eelt
Kruidvat logo
back to top