Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Scholl SOS Wratten Cryotherapie Wrattenbehandeling 5093670 5093670 Scholl /medias/prd-front-5093670-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8ODUxMjh8aW1hZ2UvanBlZ3xoNGUvaGUwLzExNzcxNDAyMzIxOTUwL3ByZC1mcm9udC01MDkzNjcwLTFfNjAweDYwMHw2MWM5ZGU0NjM3OWE5OTc4OGQ2NmU5ODZjZThlNWQ5MWIxZWE3MWU3MGQ5NzMxOGQxN2JlMWE2YTY0OTZlNzY3 19.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Scholl SOS Wratten Cryotherapie Wrattenbehandeling

19
.
99

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Geef wratten geen kans! Scholl SOS Wratten Cryotherapie Wrattenbehandeling rekent binnen één behandeling razendsnel af met ontsierende wratten. De samenstelling bevriest de wrat, waardoor deze na tien dagen vanzelf van je huid valt.

Het resultaat is een nieuwe, gezonde en gave huid.

De cryotherapie is gemakkelijk te gebruiken. Het is een efficiënte behandeling voor gewone wratten en voetwratten. Na het aanbrengen van de behandeling wordt een blaar gevormd. Na de behandeling valt de wrat er na 10 tot 14 dagen af, waarna je huid onder de wrat zich herstelt. Gebruik het product nooit meer dan vier keer op dezelfde wrat.

Voordelen van Scholl SOS Wratten Cryotherapie Wrattenbehandeling:
• Gemakkelijk te gebruiken
• Werkt doelgericht
• Klinisch getest

Scholl SOS Wratten Cryotherapie is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

EAN code:5410036305201

Functionele Naam
Medisch Hulpmiddel

Specificatie van de inhoud
1 spuitbus van 80ml / 53g en 12 normale applicators + 4 precisie-applicators (16 applicators).

Variant
SOS Wratten Cryotherapie

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN code
1950

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Commerciële Benaming
Scholl SOS Wratten Cryotherapie

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we aandacht en aandacht schenken aan de labelinformatie op het internet, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Lees altijd de etiketinformatie over het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

Medisch Hulpmiddel

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingrediënten: Dimethyl ether, propane, isobutane, Drijfgas: hydrocarbon.

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies

Gebruik het product nooit meer dan 4 keer op eenzelfde wrat.

Eenvoudig gebruik in 5 stappen
Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig voor gebruik.
Houd tijdens de behandeling een horloge of chronometer bij de hand. Bij de naleving van de aangegeven toepassingsperiodes in de gebruiksaanwijzing wordt een veilige en doeltreffende behandeling gegarandeerd.

1. Kies de meest geschikte applicator in functie van de te behandelen wrat, plaats hem in de witte dop door het staafje stevig in de grote inkeping aan de rand te duwen, zoals op de afbeelding wordt weergegeven.
2. Plaats de spuitbus op een beschermde tafel of een stevige ondergrond. Richt de spuitbus niet naar het gezicht, andere lichaamsdelen of kledij. Plaats de dop zoals afgebeeld op de spuitbus zodat het staafje in de doorzichtige koker aan de kant van de spray blijft.
Gebruik het product in een goed geventileerde ruimte en houd ontstekings- of warmtebronnen op een veilige afstand.
3. Houd de spuitbus altijd recht en zoals afgebeeld vast, druk gedurende 5 seconden stevig op de dop. Raak de doorzichtige koker niet aan.
4. Verwijder de dop van de spuitbus, maar let erop dat de applicator blijft ingeduwd. Laat geen vloeistof op uw huid vloeien en houd de spuitbus weg van uw ogen. Het is absoluut noodzakelijk om met de applicator naar onder gericht 15 seconden te wachten, alvorens het product op de wrat aan te brengen.
Op deze manier verzamelt de vloeistof zich aan het uiteinde van het staafje en wordt de vereiste temperatuur voor een doeltreffende behandeling bereikt.
5. Richt de te behandelen zone naar boven. Houd de applicator naar onder gericht en breng het uiteinde van de applicator gedurende 40 seconden voorzichtig aan op de kern van de wrat. Het product mag niet langer dan 40 seconden worden aangebracht. Niet deppen. Gooi de wegwerpapplicator na gebruik weg.

Bereidingsinstructies 2

School en diabetes
Als u diabetes of een slechte bloedcirculatie hebt, kunt u voetcomplicaties krijgen. Dit product is niet geschikt voor diabetici en/of personen met stoornissen in de bloedsomloop. Raadpleeg een arts of een specialist in de gezondheidszorg alvorens uw voetproblemen zelf te behandelen.

GEVAAR. UITERST ONTVLAMBARE SPUITBUS.

Houder onder druk: kan openbarsten onder invloed van hitte. Bescherm het product tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur, hete oppervlakken. Niet roken. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Alleen in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Spuitnevel niet inademen. Waarschuwing: Het verkeerde gebruik van het product met vrijwillige inademing van de inhoud kan gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Gebruik het product alleen volgens de aangegeven voorschriften. Gebruik het product alleen met de applicators die in de verpakking worden meegeleverd. Een foutief gebruik van het product kan tot brandwonden leiden, gezonde weefsels aantasten of blindheid veroorzaken. Elk contact met de ogen vermijden. Alleen voor extern gebruik. Stop het gebruik in geval van irritatie.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren tussen 50°C.

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Conformité Européenne (CE) – EU Conformance

Contactinformatie

Contactnaam

Reckitt Benckiser NL Brands B.V.

Communicatieadres

Schiphol Blvd 207
1118 BH Schiphol
NL

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Misschien ook leuk voor jou