Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Maak kans op 1 van de 30

Fitbits met Scholl

Wil jij een Fitbit t.w.v. 100 euro winnen?

Motiveer jezelf om meer te bewegen met Scholl inlegzolen. Door de combinatie van stevige gel en zachte gel is de Scholl GelActive voetzool uitermate geschikt om de microschokken te absorberen en de druk te verminder bij wandelen en andere dagelijkse activiteiten. Koop nu een Scholl product in de winkel of online en maak kans op 1 van de 30 Fitbits t.v.w. 100 euro.
 
 

Jouw actiecode

Koop je jouw Scholl product in de winkel? Dan ontvang je een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Bewaar je kassabon goed, want zonder originele kassabon kom je niet in aanmerking voor de prijs. Koop je jouw Scholl product online? Dan is het ordernummer van de bestelling jouw unieke actiecode.
 

Doe mee

Vul hieronder je gegevens in en maak kans op 1 van de 30 Fitbits t.w.v. 100 euro!
 
De actie loopt van 20 juli t/m 2 augustus 2020. Je kunt jouw activatiecode t/m 9 augustus 2020 hieronder invullen. Met de winnaars wordt voor 31 augustus 2020 contact opgenomen.