Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Sanex BiomeProtect Dermo Anti-Irritation Deodorant Roller 50ml 5461380 5461380 Sanex /medias/prd-front-5461380-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NzQ1NTl8aW1hZ2UvanBlZ3xoZmMvaGY0LzExMDI4NzIxNTAwMTkwL3ByZC1mcm9udC01NDYxMzgwLTFfNjAweDYwMHw3ZDhiNDA4MDNkZjllMDFmMTI1NDMzNTYyMjBkMmNlNDVmYTk0OTYyMDhmMDY2MThlMWUwMjQ0NTJjNjMyMDZj 2.0 1 3.49 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Sanex BiomeProtect Dermo Anti-Irritation Deodorant Roller

50ml

3
.
49

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Houd de huid onder je oksels op lange dagen gezond en beschermd met de Sanex BiomeProtect Dermo Anti-Irritation Deodorant Roller. De deodorant roller biedt 48 uur bescherming tegen geurtjes, zonder irritatie.

Deze microbioom deodorant roller heeft een geavanceerde formule met een exclusief prebiotisch complex dat bacteriën die verantwoordelijk zijn voor geurtjes bestrijdt en de goede bacteriën op je huid behoudt.

Bovendien bevat deze roller een unieke combinatie van voedende bestanddelen om het microbioom van je huid – de normale huidbacteriën die de eerste natuurlijke beschermlaag vormen - te ondersteunen.

De microbioom deodorant roller bevat 0% alcohol en 0% aluminiumzouten. Doe de fles met de dop erop bij het plasticafval: zo zorg je voor je huid én de planeet.

EAN code:8718951432338

Functionele Naam
ROLL-ON DEODORANT

Variant
ANTI IRRITATIE 50ML

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P264: Na het werken met dit product ... grondig wassen P273: Voorkom lozing in het milieu P280: Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbscherming dragen P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen P501: Inhoud/ verpakking afvoeren naar ...

H2.2-zinnen
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen

Volledige Omschrijving
SANEX DERMO ROLL-ON DEODORANT ANTI IRRITATIE 50ML

Commerciële Benaming
SANEX DERMO ANTI-IRITATION

Inhoud (Netto)
50 ml

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

Aqua, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Glycerin, Parfum, Steareth-21, Lactic Acid, Sodium Lactate, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Inulin, Calcium Silicate, Butyloctanol.

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Green Dot

Contactinformatie

Contactnaam

COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM NV

Communicatieadres

Boulevard du Souverain 165 BRUXELLES 1160

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews