background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Roxasect Spuitbus tegen Zilvervisjes 400ml 2443302 2443302 Roxasect /medias/prd-front-2443302-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTA2NTZ8aW1hZ2UvanBlZ3xoMTYvaDc1LzE0MjY4MjM0MjY4NzAyL3ByZC1mcm9udC0yNDQzMzAyLTFfNjAweDYwMHw1NDkwMGY3MmUzOTQ2Yzg1ZmQwNWQ4YjlmYzIwMTE4OTJjOThkNDEyM2Q2YzYxYzJjNmJiZGUyODkwMDYxNmVj 4.4 5 11.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Roxasect Spuitbus tegen Zilvervisjes

400ml

11
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Roxasect Zilvervisjes Spray bestrijdt zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes effectief en langdurig. De werkzame stoffen verstoren de overdracht van de impuls in de zenuw van het zilvervisje, waardoor het zilvervisje doodgaat.

Ben jij helemaal klaar met al die zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes in je huis? Met Roxasect Spuitbus tegen Zilvervisjes pak je deze zilvervisjes effectief en langdurig aan.

De werkzame stoffen permethrin en tetramethrin in deze spuitbus verstoren de overdracht van de impuls in de zenuw van het zilvervisje, waardoor het zilvervisje doodgaat.

De voordelen van Roxasect Spuitbus tegen Zilvervisjes:

 • Speciaal voor gebruik in huis

 • Langdurige werking van 4 tot 6 weken


Zilvervisjes leven het liefst in vochtige koele plaatsen, zoals de kelder, toilet, badkamer en de keuken. Het zilvervisje komt veel voor in nieuwbouwwoningen door de nog vochtige muren en het gebruikte hout. De zilvervisjes komen vaak het huis binnen door mee te liften met voedsel, verhuisdozen, meubilair, oude boeken, papier en oude kleding. Zilvervisjes zijn voornamelijk ’s nachts actief en verstoppen zich overdag. Als de plek waar ze zich verbergen zichtbaar wordt gaan de insecten snel op zoek naar een nieuwe plek om zich te verstoppen.

Tips bij overlast van zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes:
 • Zorg voor voldoende ventilatiemogelijkheden in huis, met name in de badkamer en de toilet.

 • Controleer boeken en schilderijen regelmatig op vraatschade.

 • Ovenvisjes komen vaak in ruimtes zoals in de keuken voor. Laat geen etensresten rondslingeren en dicht al je plinten, naden en kieren.


Gebruiksaanwijzing:
 • Richt de spuitdop op de te behandelen plek.

 • Spuit tot de plek zichtbaar vochtig is.

 • Behandel alle schuilplaatsen. Zoals achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur.

 • Gebruik voor moeilijk bereikbare plaatsen, kieren en naden de meegeleverde spuitlans.

 • Behandel nooit grote oppervlakken.

 • Het middel blijft 4 tot 6 weken na bespuiting werkzaam.

 • Indien nodig de behandeling herhalen.


Samenstelling:
Permethrin en Tetramethrin.

EAN code:8711744033743

Functionele Naam
Spray tegen zilvervisjes

Specificatie van de inhoud
ml

GHS signaalwoord
Gevaarlijk


UN Code-1950

P-zinnen
P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden. P210: P210:Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P251: P251:Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P410+P412: P410+P412:Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P501: P501:De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

H-Zinnen
EUH208: EUH208:Bevat permethrin (ISO), m-phenoxybenzyl 3-(2.2-dichlorovinyl)-2.2- dimethylcyclopropanecarboxylate(52645-53-1). Kan een allergische reactie veroorzaken. H222: H222:Zeer licht ontvlambare aerosol. H229: H229:Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting H400: H400:Zeer giftig voor in het water levende organismen. H410: H410:Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Product omschrijving
Roxasect Spray tegen zilvervisjes 400 ml

Inhoud (Netto)
400 ml

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Wettelijk gebruiksvoorschrift: Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van zilvervisjes in (woon)ruimten. Uitsluitend pleksgewijs toepassen
en direct contact met voedingsmiddelen voorkomen. Niet toepassen op huisdieren en planten. De gebruiksaanwijzing zoals opgenomen onder B. moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Samenstelling

Werkzame stoffen: Permethrin 0,25% en tetramethrin 0,05%

Richtlijnen

Biocide Regulation

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

GEBRUIKSAANWIJZING (B): Roxasect Spuitbus tegen Zilvervisjes is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar zilvervisjes zich schuilhouden. Niet toepassen op plaatsen waar voedsel wordt bereid en in apparaten voor de bereiding van voedsel. Niet toepassen op oppervlaktes (zoals harde vloeren of aanrechtbladen) die schoongemaakt worden met water dat (in)direct geloosd wordt op het oppervlaktewater, om in het water levende organismen te beschermen. Houd of richt het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Het middel blijft 4 tot 6 weken na bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Controle op het effect en indien nodig herhalen van de behandeling is geboden. Ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia BV

Communicatieadres

Postbus 171, 1110 BC Diemen

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0900-2333666

Type communicatiekanaal

Telefoon

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews