background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Roxasect Spuitbus tegen Vlooien 300ml 1583660 1583660 Roxasect /medias/prd-front-1583660-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NDU2NDF8aW1hZ2UvanBlZ3xoNzEvaGNkLzE0MjY2NzM4NDc1MDM4L3ByZC1mcm9udC0xNTgzNjYwLTFfNjAweDYwMHxmYTliMThkZjExOWU3MWQxMTA5ZmQyZDU3MzhhZGZhYmRlMTFlMGQ1ZWYxNTEwNDJiYWI4Y2JkZDFhNDMyYzlk 4.0 1 8.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Roxasect Spuitbus tegen Vlooien

300ml

8
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Roxasect Spuitbus tegen Vlooien bestrijdt vlooien en vlooienlarven snel en effectief. De werkzame stoffen permethrin en tetramethrin blijven 4 tot 6 weken werkzaam na gebruik.

Ben jij helemaal klaar met die vlooien en vlooienlarven in je huis? Met Roxasect Spuitbus tegen Vlooien pak je deze kleine beestjes effectief aan.

De spray is op basis van permethrin en tetramethrin. Roxasect tegen vlooien is bestemd voor het bespuiten van kieren, naden en andere plaatsen waar vlooien zich schuilhouden.

De voordelen van Roxasect Spuitbus tegen Vlooien:

  • Snel en effectief

  • Langdurige werking van 4 tot 6 weken


Vlooien zijn een kleine soort ongedierte. Ze zijn ongeveer 2mm tot 3mm lang en roodbruin/zwart van kleur. Vlooien leven van het bloed van dieren en mensen. Meestal zijn je huisdieren het grootste slachtoffer van de vlo. Maar ook mensen kunnen gebeten worden door vlooien. Een vlooiencocon (ofwel pop) kan twee jaar lang in leven blijven. Zij voeden zich in deze rusttijd met organisch materiaal zoals tapijten, beddengoed of andere stoffen.

Tips om vlooien te voorkomen:
  • Ga regelmatig intensief stofzuigen. Ook op plekken in huis waar je niet vaak loopt.

  • Heb je huisdieren zoals een hond of kat? Houd het huisdier vrij van vlooien door het regelmatig te controleren en de mandjes regelmatig te luchten of uit te kloppen.


Gebruiksaanwijzing:
  • Ga eerst de te behandelen plek grondig stofzuigen of reinigen.

  • Spuit op een afstand van ongeveer 20cm gelijkmatig over de te behandelen plek. Bevochtig licht met een zwaaiende beweging het oppervlak.

  • Behandel alle schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur.


Samenstelling:
Permethrin en Tetramethrin.

EAN code:8711744032685,8711744026516

Houdbaarheid Na Opening
12

Functionele Naam
Spuitbus tegen Vlooien

GHS signaalwoord
Gevaarlijk


UN Code-1950

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden P210: Verwijderd houden van warmte/ vonken/ pen vuur/ hete oppervlakken. Niet roken P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden P410_P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 C/ 122 F P501: Inhoud/ verpakking afvoeren naar ...

H-Zinnen
EUH208: Bevat permethrin (ISO), m-phenoxybenzyl 3-(2,2-dichlorovinyl)-2,2- dimethylcyclopropanecarboxylate. Kan een allergische reactie veroorzaken. H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

Werkzame stoffen: Permethrin 0,25% en tetramethrin 0,05%

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia B.V.

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews