background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Roxasect Mottencassette 2 stuks 2770125 2770125 Roxasect /medias/prd-front-2770125-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8Njg2NjJ8aW1hZ2UvanBlZ3xoMjAvaDE1LzE0MzI4NTA0OTQyNjIyL3ByZC1mcm9udC0yNzcwMTI1LTFfNjAweDYwMHxmNTc5YmM1MTc4MWU3OGQ2YWMwNDFhNDU0NjAxZDY1YmE0OWJjMjUyZmMwZGY5YzE3NzNlYzJjZDMzNzExZDM1 4.0 1 5.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Roxasect Mottencassette

2 stuks

5
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product  Informatie 

Product Informatie

Roxasect Mottencassette beschermt de kleding in je hangkast 3 maanden tegen motten en larven. De werkzame stof werkt als ademhalingsstof en prikkelt het zenuwstelsel. Daarna volgt een verlamming waardoor de mot doodgaat.

Ben jij helemaal klaar met die motten in je kast die gaatjes veroorzaken in je mooie kleding? De Roxasect Mottencassette pakt die motten effectief en langdurig aan!

De mottencassette is zeer geschikt om in hangkasten te gebruiken. De cassette kan niet alleen aan de roede worden opgehangen, maar kan ook door middel van de plakstrip in de kast worden geplakt.

De voordelen van de Roxasect Mottencassette:

  • Bestrijdt motten effectief

  • Voor hangende kleding

  • Langdurige werking van 6 maanden


Mottenwijfjes leggen 50 à 100 eitjes, vaak op donkere plaatsen zoals in de vouwen van kleding. Deze eitjes worden na 7 tot 10 dagen larven en blijven 4 tot 10 maanden in dit stadium leven. De larven richten de meeste schade aan, want ze voeden zich met natuurlijke materialen zoals wol, bont, zijde of katoen. Na deze periode worden de larven poppen die na 2 tot 6 weken uitkomen als motten. Motten zijn overigens geen echte vliegers. Ze gebruiken hun vleugels alleen als dit echt noodzakelijk is. Schade door motten komt vooral voor bij kleding die gedurende langere tijd niet wordt gedragen. Bijvoorbeeld zomerkleding die gedurende de winter wordt opgeborgen. De aantasting vindt altijd plaats op donkere, rustige plekken. Mottenlarven houden niet van licht en zullen veel gedragen kleding dus mijden. Voordat de kleding wordt opgeborgen, is het zaak deze goed te wassen, te stomen of te luchten.

Gebruiksaanwijzing:
  • De mottencassette ophangen aan de roede van de kledingkast

  • De mottencassette zo ophangen dat luchtcirculatie erom heen mogelijk is

  • Breng de mottencassette niet in direct contact met je kleding.

  • Eén mottencassette is voldoende voor een ruimte van 0,5m³

  • De werking van de cassette start pas wanneer de beschermfolie geopend wordt


Samenstelling:
Transfluthrin

EAN code:8711744034863

Functionele Naam
mottencassette

Specificatie van de inhoud
st

GHS signaalwoord
Waarschuwing


UN Code-3077

P-zinnen
P101: P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden. P103: P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. P264: P264:Na het werken met dit product handen grondig wassen. P273: P273:Voorkom lozing in het milieu. P305+P351+P338: P305+P351+P338:Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P391: P391:Gelekte/gemorste stof opruimen. P501: P501:De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

H-Zinnen
H319: H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H410: H410:Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Product omschrijving
Roxasect mottencassette Mottencassette 2 st.

Inhoud (Netto)
2 stuks

Etiket  Informatie 

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Haal de cassette uit de plastic verpakking. Plaats de datum indicator op de maand dat de cassette vervangen moet worden (na 3 maanden). Hang de cassette met de bijgevoegde haak op of aan de roede. Hang de cassette zodanig op dat er omheen luchtcirculatie mogelijk is. Na gebruik de cassette afgeven bij het klein chemisch afval. Samenstelling;werkzame stof is Transfluthrin

Samenstelling

Werkzame stoffen: Transfluthrin 0.77% (25mg per cassette).

Richtlijnen

Biocide Regulation

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

GEBRUIKSAANWIJZING: Één Roxasect Mottencassette beschermt kleding 3 maanden tegen motten en larven (2 cassettes bieden, mits na elkaar opgehangen, dus 6 maanden bescherming). Haal de cassette uit de plastic verpakking. Plaats de datum indicator op de maand dat de cassette vervangen moet worden (na 3 maanden). Hang de cassette met de bijgeovegde haak op of aan de roede. Één cassette is voldoende voor een tuimte van 0.5³. Hang de cassette zodaig op dat er omheen luchtcirculatie mogelijk is. Een goed werking wordt bevorderd door de kleding niet te dicht opeen te hangen. Houd de kledingkast zoveel mogelijk gesloten. Na gebruik de cassette afgeven bij het klein chemisch afval.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia BV

Communicatieadres

Postbus 171, 110 BC Diemen.

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0900-2333666

Type communicatiekanaal

Telefoon

Bestel  Bezorginformatie 

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews 

Reviews