background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Roxasect Anti-Mieren Poeder 75g 5662441 5662441 Roxasect /medias/prd-front-5662441-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTg2NzB8aW1hZ2UvanBlZ3xoM2MvaDQ5LzE0ODY3NTA3MzE0NzE4L3ByZC1mcm9udC01NjYyNDQxLTFfNjAweDYwMHw5NjdiZjdjYjVkZDdhZTg4NWVhODA1N2RhMzkxMjVhZTNlMDI3OGIyMGFiNDM3NTc4YjdhNGQ1Mzc4ZjI5ODNm 6.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Roxasect Anti-Mieren Poeder

75g

6
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Ben jij helemaal klaar met die ongewenste mieren in huis, op het terras of balkon? Met Roxasect Anti-Mieren Poeder verdwijnen die vervelende mieren snel!

Roxasect anti-mieren poeder is een zeer effectief mierenpoeder, dat zowel mieren als het gehele mierennest doodt, aangezien het poeder door de mieren zelf in het nest wordt meegenomen. Na het in contact komen met het poeder, sterft de mier binnen enkele uren. Het mierenpoeder kan binnen en buiten gebruikt worden.

Het poeder is binnenshuis ook toepasbaar voor de bestrijding van andere kruipende insecten zoals spinnen, vlooien en kakkerlakken. Het poeder is bewezen effectief en tot wel zes weken na toepassing werkzaam. Per strooibeurt is 2 gram voldoende.

Voordelen van Roxasect Anti-Mieren poeder:
• Doodt mieren en het hele mierennest
• Voor binnen en buiten
• Snelle en effectieve bestrijding van mieren
• Binnenshuis ook toepasbaar voor de bestrijding van andere kruipende insecten zoals spinnen
• Bewezen effectief en tot 6 weken werkzaam

Hoe gebruik je Roxasect Anti-Mieren Poeder?
Naden- en kierenbehandeling: dosering 20 g/m². Breng in dunne lagen aan in naden en kieren (onder meubels, in hoeken en andere schuilplaatsen). De behandeling kan worden uitgevoerd tot 2 keer per jaar met een minimuminterval van 6 weken tussen de toepassingen.

Mierennestbehandeling: dosering 2 gram per mierennest. Maximaal 1 behandeling per mierennest, maximaal 5 mierennesten behandelen rond een huis. Breng in dunne lagen aan rond, op en in de mierennestingangen. Om de effectiviteit van de behandeling buitenshuis te optimaliseren, niet toepassen in geval van regen of wind. Om nesten te bereiken gelegen onder terrassen, het product zorgvuldig in scheuren en spleten of tussen de tegelvoegen strooien. Vermijd het wegvloeien van het product.

Werkzame stof: Deltamethrin (gehalte 0,051%)

EAN code:8711744054953

Functionele Naam
Anti-Mieren Poeder

GHS signaalwoord
Waarschuwing


UN Code-3077

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. P273: Voorkom lozing in het milieu. P391: Gelekte/gemorste stof opruimen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

H-Zinnen
H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Product omschrijving
Roxasect Anti-Mieren Poeder 75 gram

Inhoud (Netto)
75 g

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

Werkzame stfo: deltamethrin (CAS N° 52918-63-5). Gehalte: 0,05%.

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

GEBRUIK INSECTICIDEN MET DE NODIGE VOORZICHTIGHEID. LEES ALTIJD HET ETIKET OF DE BIJSLUITER VOOR GEBRUIK EN RESPECTEER ALLE INSTRUCTIES. ALGEMEEN: Roxasect anti-mieren poeder is een zeer effectief mierenpoeder, dat zowel mieren als het gehele mierennest doodt, aangezien het poeder door de mieren zelf in het nest wordt meegenomen. Na het in contact komen met het poeder, sterft de mier binnen enkele uren. Het mierenpoeder kan binnen en buiten gebruikt worden. Het poeder is binnenshuis ook toepasbaar voor de bestrijding van andere kruipende insecten zoals spinnen, vlooien en kakkerlakken. Het poeder is bewezen effectief en tot wel 6 weken na toepassing werkzaam. Per strooibeurt is 2 gram voldoende. Om de effectiviteit van de behandeling buitenshuis te optimaliseren, niet toepassen in geval van regen of wind. Om nesten te bereiken gelegen onder terrassen, het product zorgvuldig in scheuren en spleten of tussen de tegelvoegen strooien. Vermijd het wegvloeien van het product. Voor de volledige gebruiksaanwijzing en veiligheidsaanbevelingen zie binnenzijde.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia BV

Communicatieadres

Postbus 171, 1110 BC Diemen

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews