Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Rode Kruis

Rode Kruis

CRM_KVNL_Goededoelen_Header_1097x208_RodeKruis_001.png

Wissel nu jouw spaarpunten in voor een donatie aan het Rode Kruis


Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Tijdens noodsituaties, rampen en conflicten. Dichtbij en ver weg. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld is het Rode Kruis overal aanwezig.

We geloven vanuit de grond van ons hart dat je elkaar in nood niet in de steek laat. Dat je onvoorwaardelijk, altijd en overal op medemenselijkheid moet kunnen rekenen. Uit respect voor elkaar, van mens tot mens.

Ook in Nederland zijn we er voor je. Als er brand is in je straat en je moet je huis uit vanwege de rook die vrijkomt. Als je blaren oploopt bij de Vierdaagse. Als je je enkel verzwikt tijdens een hardloopwedstrijd. Of als je flauwvalt bij het zien van je favoriete band op een festival. Wanneer je ons nodig hebt, staan we voor je klaar. Dat doen we niet alleen. Ruim 21.000 vrijwilligers in Nederland helpen je als je in nood bent. Met 216 afdelingen zijn we altijd dichtbij om te helpen. Ook in jouw buurt.

Help je mee? Dat kan! Wissel jouw spaarpunten in voor een donatie aan het Rode Kruis. Je maakt dan kans op één van de vijf online EHBO-cursussen voor Baby & Kind ter waarde van €15. Met deze cursus weet jij wat je moet doen in geval van nood.

KVNL_CRM_RodeKruis_535x323_Aug.jpg

Volg nu de online EHBO-cursus Baby & Kind!Cursus volgen