Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Rode Kruis

Rode Kruis

KVNL_CRM_Goededoelen_Header_1097x208_RodeKruis_004.png

Wissel nu jouw spaarpunten in voor een donatie aan het Rode Kruis

 

Help de helpers!

De (medische) hulpverlening staat over de hele wereld onder hoogspanning. De coronapandemie heeft schrijnend duidelijk gemaakt wat er gebeurt als de reguliere gezondheid- en ziekenhuiszorg ontoereikend is of overbelast raakt: zieke mensen kunnen niet geholpen worden en niet-corona patiënten raken uit beeld, of krijgen uitgestelde zorg. Met alle gevolgen van dien.

Het Rode Kruis zet zich in Nederland en in het buitenland in om die druk op hulpverleners te verlichten met mensen en middelen. Bijvoorbeeld door de GGD te helpen met vrijwilligers bij de teststraten in Nederland, of door mondkapjes en handgel uit te delen aan lokale klinieken in Zambia.

Met 3FM Serious Request: The Lifeline komt 3FM in actie voor het Rode Kruis, dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat. Kom jij ook in actie tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline?

Help je ook mee? Wissel jouw spaarpunten in voor een donatie aan het Rode Kruis.

akteststraat rodekruis campagne3_SR.jpg
Lees voor gebruik de bijsluiter.
Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?