Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel 1400ml 5257099 5257099 Robijn /medias/prd-front-5257099-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NzIyNjV8aW1hZ2UvanBlZ3xoMmYvaGE5LzEwNjUyMTQ3NjQ2NDk0L3ByZC1mcm9udC01MjU3MDk5LTFfNjAweDYwMHxhNjgwM2MxNzAwMTg1OTkwOGM0NjBkODA0ODQzM2MwYWU2MzFjMDY4YzliMjM0MDI2NDE0MzIzYjA1ZmIxNTMw

Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel

1400ml

Geen prijs aanwezig
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel houdt je witte was stralend schoon en mooi.

Het white serum zorgt ervoor dat kleuren langer mooi blijven, omdat het pillen en pluizen uit kleding verwijdert. Zo geniet je langer van stralend schone, witte was. Robijn wasmiddel helpt je kleding langer als nieuw te houden. Zo kom jij goed voor de dag. Het wasmiddel bevat bovendien een heerlijk frisse geur

Voordelen van Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel:
• Dankzij het White Serum geniet je van prachtig wit wasgoed
• Speciaal ontwikkeld voor de witte was
• Goed voor 40 wasbeurten
• Extra geconcentreerd wasmiddel, dus beter voor het milieu
• Geschikt voor alle was tot 60 graden

Geniet van de kleine dingen
Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kun je van dit soort momenten genieten. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel.

Het motto van Robijn is al jaren ''Wat mooi is, moet mooi blijven''. Met het Robijn wasmiddel met white serum geniet je langer van prachtig wit wasgoed. Let op: voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

EAN code:8720181022012

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

5-15%: Anionogene oppervlakte-actievestoffen / Agents de surface anioniques. <5%: Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Polycarboxylaten, Fosfonaten, Optische witmiddelen, Enzymen, Zeep, Parfum / Agents de surface non-ioniques, Polycarboxylates, Phosphonates, Azurants optiques, Enzymes, Savon, Parfum. Citronellol, Geraniol, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.

Belangrijk

Samenstelling

5-15%: Anionogene oppervlakte-actievestoffen / Agents de surface anioniques. <5%: Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Polycarboxylaten, Fosfonaten, Optische witmiddelen, Enzymen, Zeep, Parfum / Agents de surface non-ioniques, Polycarboxylates, Phosphonates, Azurants optiques, Enzymes, Savon, Parfum. Citronellol, Geraniol, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Gebruiksaanwijzing: Vul wasbol 35 ml: Standaard was (4-5kg) of 52 ml Grote of sterk bevuilde was (6-8kg). Plaats de bol in de trommel bij het wasgoed. - Voor alle witte was op 15-30-40-60?C. - Lees het wasetiket in de kleding - Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen - Dit wasmiddel kunt u voor alle textielsoorten gebruiken, behalve voor wol en zijde. WAARSCHUWING: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen. Bij aanhoudende oogirritatie: Bij huidirritatie of uitslag: Een arts raadplegen.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Gebruiksaanwijzing: Vul wasbol 35 ml: Standaard was (4-5kg) of 52 ml Grote of sterk bevuilde was (6-8kg). Plaats de bol in de trommel bij het wasgoed. Voor alle witte was op 15-30-40-60?C. Lees het wasetiket in de kleding Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen Dit wasmiddel kunt u voor alle textielsoorten gebruiken, behalve voor wol en zijde. WAARSCHUWING: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen. Bij aanhoudende oogirritatie: Bij huidirritatie of uitslag: Een arts raadplegen.

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Green Dot

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland, Robijn

Communicatieadres

Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews