Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Robijn Home Zwitsal Geurstokjes 45ml 4385949 4385949 Robijn /medias/prd-front-4385949-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8Nzg3NDh8aW1hZ2UvanBlZ3xoYjAvaDJkLzk1MjUzNTI0NjQ0MTQvcHJkLWZyb250LTQzODU5NDktMV82MDB4NjAwfDY0YmU2MjRmYzg5MDE1M2QyZjIxZGFjMDUxNGU3YTlmOTkzODMxOWI3NzI2ODMzMjI5ZGFhZjA4MmViZmIyMTg 3.0 3 4.99 EUR Kruidvat https://schema.org/OutOfStock

Robijn Home Zwitsal Geurstokjes

45ml

4
.
99
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Robijn Home Zwitsal Geurstokjes verspreiden subtiel de heerlijk vertrouwde geur in je huis van een was die net gedaan is. De rotan stokjes staan in een stijlvol flesje.

Geluk zit in de kleine dingen. Zoals de heerlijke geur in huis als je net de was hebt gedaan. Robijn Home Geurstokjes met de vertrouwde zachte Zwitsal geur verspreiden het parfum subtiel in huis. Zo geniet je altijd van je favoriete Robijn geur, zonder een vinger uit te steken naar de wasmand.

Robijn staat al jaren bekend om de heerlijke geuren voor de was. Deze parfums zijn ook uitermate geschikt om voor meer frisheid te zorgen in de rest van het huis. De natuurlijke rotanstokjes verspreiden de geur subtiel in huis, zodat jij in een heerlijk fris huis thuiskomt. Het stijlvolle flesje met geurstokjes staat mooi in ieder interieur. Perfect voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer en badkamer.

De voordelen van de Robijn Home Zwitsal Geurstokjes:
• Voor een heerlijk fris huis
• Met de geur van Zwitsal
• Natuurlijke rotanstokjes
• Stijlvol flesje dat past binnen ieder interieur
• Perfect voor gebruik in woonkamer, slaapkamer en badkamer

Hoe gebruik je Robijn Home Zwitsal Geurstokjes?
Draai het witte dopje van het glazen flesje en plaats vervolgens het houten dopje op het flesje. Steek de geurstokjes in de opening en zorg ervoor dat de stokjes goed uitgespreid zijn. Plaats het product op een stabiel oppervlak om omvallen te voorkomen. Na een dag absorberen de stokjes het parfum en verspreiden ze de geur subtiel in huis.

EAN code:8710447469637

Functionele Naam
Wasverzachter

Variant
Zwitsal

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden P305: BIJ CONTACT MET DE OGEN: P313: Een arts raadplegen P337: Bij aanhoudende oogirritatie: P338: Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P351: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten

H2.2-zinnen
2.2-H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie

Commerciële Benaming
Robijn Wasverzachter 45 ML

Lees meer

Lees minder

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we aandacht en aandacht schenken aan de labelinformatie op het internet, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Lees altijd de etiketinformatie over het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingrediënten: 5-15%: parfum

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten: 5-15%: parfum

Richtlijnen

E Mark

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Instructies voor gebruik Draai de houten dop van de fles, en verwijder de veiligheidsplug. Draai de dop terug op de fles. Steek de stokjes in de opening en zorg ervoor dat de stokjes goed uitgespreid zijn. Plaats het product op een stabiel oppervlak om omvallen te voorkomen. Na een dag absorberen de stokjes het parfum en verspreiden ze de geur subtiel in huis.

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland, Robijn

Communicatieadres

Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Lees meer

Lees minder

Reviews

Reviews

Lees voor gebruik de bijsluiter.
Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?