background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Robijn Collections Color Paradise Secret 3-in1 Wasmiddelcapsules 15 stuks 5373712 5373712 Robijn /medias/prd-front-5373712-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NzEzMjF8aW1hZ2UvanBlZ3xoMmIvaGQyLzE1NDMyODgyNjgzOTM0L3ByZC1mcm9udC01MzczNzEyLTFfNjAweDYwMHw3NDJlMjQ4MDY0ZTVkZjUxYTI3Nzg5YmYyNTI3NjJmMzYyMzBmMjE1MTEzMzEyYmY5N2MyMWI4YWQyYTBkZDVj 4.0 2

Robijn Collections Color Paradise Secret 3-in1 Wasmiddelcapsules

15 stuks

Geen prijs aanwezig
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Met de luxe geur van Robijn Collections Color Paradise Secret 3-in1 Wasmiddelcapsules voeg je een beetje paradijs toe aan elke wasbeurt. Bij aankoop van twee actieproducten krijg je de capsules gratis.

Robijn Collections Color Paradise Secret 3-in1 Wasmiddelcapsules voor de gekleurde en bonte was zijn afkomstig uit de exclusieve Robijn Collections-lijn. Met deze speciale botanische editie waan je je even in een paradijselijke omgeving.

Robijn wascapsules zijn makkelijk in gebruik en houden je kleding lang mooi. De capsules bevatten Robijn wasmiddel en wassen je kleding stralend schoon, zonder de kleuren te vervagen. Je was ruikt heerlijk, zoals je van Robijn gewend bent.

Let op: voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol. Eventuele resten van capsules op kleding kunnen makkelijk verwijderd worden door met warm water af te spoelen. Voorwassen is niet nodig.

Tijdens het bewaren de capsules niet blootstellen aan hitte, vocht of zonlicht. Op deze capsules is een bitter smakende stof aangebracht zodat kinderen het niet lekker vinden smaken en het minder snel op zullen drinken. Was je handen na gebruik van capsules.

Waarschuwing:de capsules veroorzaken ernstige oogirritatie en huidirritatie. Ze zijn schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Houd buiten het bereik van kinderen. Voorkom lozing in het milieu. Bij contact met je ogen: spoel voorzichtig af met water gedurende een aantal minuten. Verwijder je contactlenzen, indien mogelijk. Blijf spoelen. Raadpleeg een arts als de irritatie aanhoudt. Bij contact met je huid: was met veel water. Raadpleeg een arts als de irritatie aanhoudt.

Voer de verpakking af overeenkomstig de plaatselijke voorschriften. De capsules bevatten Protease, ROSE KETONE-3. Dit kan een allergische reactie veroorzaken.

Over Robijn
Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn geniet je van dit soort momenten.

Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren geniet, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter.

Het motto van Robijn is al jaren ''Wat mooi is, moet mooi blijven''. Met Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt.

EAN code:8720181001116

Functionele Naam
Wascapsules

GHS signaalwoord
Waarschuwing


UN Code-7777

P-zinnen
P302: BIJ CONTACT MET DE HUID: P305: BIJ CONTACT MET DE OGEN: P332+P313: Bij huidirritatie: Een arts raadplegen P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen P338: Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P351: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten P352: Met veel water en zeep wassen

H-Zinnen
H302: Schadelijk bij inslikken. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Product omschrijving
Robijn Wm Caps Paradise Secret 15w 4x

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

INGREDIËNTEN/ (FR) INGRÉDIENTS : 15-30%: Anionogene oppervlakte-actieve stoffen, Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Zeep. / Agents de surface anioniques, Agents de surface non-ioniques, Savon. <5%: Enzymen, Optische witmiddelen, Fosfonaten, Polycarboxylaten, Parfum, / Enzymes, Azurants optiques, Phosphonates, Polycarboxylates, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Belangrijk

Gebruikersbeperkingen

Waarschuwing: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Veroorzaakt huidirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen. Bij aanhoudende oogirritatie: Bij huidirritatie: Een arts raadplegen. Verpakking afvoeren overeenkomstig de plaatselijke voorschriften. Bevat Protease, ROSE KETONE-3. Kan een allergische reactie veroorzaken. (

Samenstelling

INGREDIËNTEN/ (FR) INGRÉDIENTS : 15-30%: Anionogene oppervlakte-actieve stoffen, Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Zeep. / Agents de surface anioniques, Agents de surface non-ioniques, Savon. <5%: Enzymen, Optische witmiddelen, Fosfonaten, Polycarboxylaten, Parfum, / Enzymes, Azurants optiques, Phosphonates, Polycarboxylates, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Met droge handen gebruiken. Deksel goed sluiten. Niet snijden, knippen of doorboren.

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Green Dot

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland B.V.

Communicatieadres

Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews