Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Rimmel 4 Less

Rimmel 4 Less

Producten blijvend in prijs verlaagd! 


60 Seconds Finish Nagellak:
Met de 60 Seconds Finish Nagellak van Rimmel kun je supersnel je nagellak aanbrengen waardoor je meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen. Met dit nieuwe, bredere en platte kwastje breng je in een laag in slechts één seconde de lak perfect aan. Dress to impress met handen en voeten die perfect bij de meest sexy looks van het seizoen passen. Lak ze strak, en go!

Vinyl Lipgloss:
De Vinyl Gloss, de legendarische lipgloss van Rimmel London, heeft nu nog meer glans, meer zoeneffect en meer kleur. De verbeterde formule zorgt voor spetterende en perfect omlijnde lippen.

Soft Kohl Kajal Oogpotlood:
Rimmel Soft Kohl Kajal, voor een perfecte accentuering van de ogen. Met de zachte stift is een gelijkmatig lijntje zetten een fluitje van een cent. Creëert sexy, smokey eyes!
Stay Matte Liquid Foundation 
Stay matte liquid foundation: Stay Matte Liquid Mousse Foundation is lekker licht, fris en tilt anti-glans naar een hoger niveau. Het maskereffect dat veel andere matterende foundations geven, is nu verleden tijd. De formule heeft een luchtige moussetextuur, waardoor de foundation zich gemakkelijk laat aanbrengen en moeiteloos één wordt met jouw huid. Daarnaast bevat de foundation vederlichte matterende poeders die je huid de hele dag lang een zijdezachte, matte finish en een frisse, natuurlijke uitstraling geven. 

Volume Flash X10 Mascara: 
Dankzij de verbeterde high-tech formule van de Rimmel Volume Flash x10 Mascara met een wimperopbouwend complex creëer je in een oogwenk volle en sexy wimpers. Tot wel 10 keer meer volume met slechts één laag. De mascara geeft geen klontjes, vlekt en schilfert niet en zorgt maar liefst 16 uur lang voor een stralende en verleidelijke oogopslag.

Bekijk de producten