Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Nieuw: Rexona Maximum Protection Deodorant Rollers

Nieuw: Rexona Maximum Protection Deodorant Rollers

headerlp-2018-13-rexona.jpg

Rexona Maximum Protection Roller: Geen andere roller beschermt beter tegen zweet*

Voor een optimale bescherming tegen transpiratievocht en onaangename geurtjes gebruik je de nieuwe Rexona Maximum Protection Deodorant Rollers, geen andere roller beschermt beter tegen zweet*. De werking van deze huidvriendelijke deodorant is wetenschappelijk bewezen. 
 
Deze handige rollers bieden de optimale bescherming tegen overmatige transpiratie en geven een extra boost aan je zelfvertrouwen. Middels het hoogste niveau van de meest efficiënte aluminiumzouten ben je verzekerd van de hoogste zweetreductie die Rexona rollers te bieden hebben, met de vertrouwde frisheid van Rexona. 
 
De Rexona Maximum Protection Deodorant Rollers bevatten naast actieve anti-transpirantwerkstoffen ook milde huidverzorgende en hydraterende bestanddelen die de kwetsbare okselhuid beschermen en verzorgen. 
 
Deze handige rollers kun je gemakkelijk meenemen in je handtas en zijn daarom een uitstekende keuze voor iedere situatie. Hierdoor kan jij voortaan zonder zorgen en vol zelfvertrouwen naar je sollicitatiegesprek, op date of dansen op een feestje. 
 
Met deze huidvriendelijke deodorant voel je je 48 uur lang beschermd en fris. Rexona, daar kun je op vertrouwen!
 
*Op basis van in-vivo test 2017