Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Maak kans op een unieke ROKiT Williams Racing Experience

Maak kans op een unieke ROKiT Williams Racing Experience

Maak kans op een

ROKiT Williams Racing Experience

Wil jij een unieke ROKiT Williams Racing Experience winnen?

Bij aankoop van 2 Rexona producten in de winkel of online maak je kans op een ROKiT Williams Racing Experience in Spanje van 10 - 14 mei 2019 voor 2 personen.
 

Invulling programma:

Vrijdag 10 mei 2019 - Om 15:00 uur vertrek je met een speciale Oranjecharter vanaf Rotterdam naar Girona. Op de luchthaven word je door onze Ticket+Travel-reisbegeleiding opgewacht en gaan we richting het hotel in Malgrat de Mar aan de zonnige Spaanse costa. Hier kan je in alle rust bijkomen van de vliegreis. 
 
Zaterdag 11 mei 2019 - Je vertrekt naar de ROKiT Williams Racing experience met een bus transfer. In de avond krijg je een special experiece aangeboden door het ROKiT Williams Racing Experience team. Waarna we je weer terug brengen naar je hotel.
 
Zondag 12 mei 2019 - Na het ontbijt vertrek je in de ochtend naar de ROKiT Williams Racing Experience. Daar vindt een speciaal programma plaats met DJ’s en cheerleaders voor de utlieme sfeer. Na de ROKiT Williams Racing Experience wordt je terug naar je hotel gereden.
 
Maandag 13 mei 2019 - Vandaag kan je heerlijk uitslapen, want je vliegt pas in de middag retour. Na het uitchecken zal er rond het middaguur weer een bus klaarstaan bij het hotel welke je naar de luchthaven van Girona brengt. De vlucht vertrekt om 15:00 uur en je bent aan het eind van de middag weer retour in Rotterdam.

Samengevat:
- Speciale Oranjecharter vanaf Rotterdam inclusief één stuk handbagage
- verblijf 3 nachten in driesterrenhotel in Malgrat de Mar
- 4-daagse ROKiT Williams Racing Experience
- avondprogramma inclusief diner zaterdag ROKiT Williams Racing Experience 
- Nederlandse reisbegeleiding Ticket+Travel
- alle transfers luchthaven/hotel/ ROKiT Williams Racing Experience 
 

Jouw actiecode

Koop je jouw Rexona producten in de winkel? Dan ontvang je een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Bewaar je kassabon goed, want zonder originele kassabon kom je niet in aanmerking voor de prijs. Koop je jouw Rexona producten online? Dan is het ordernummer van de bestelling jouw unieke actiecode.
 

Doe mee

Vul hieronder jouw actiecode en gegevens in en wie weet win jij een unieke ROKiT Williams Racing Experience in Spanje van 10 - 14 mei 2019 voor 2 personen.
De actie loopt van 15 t/m 28 april 2019. Je kunt jouw activatiecode t/m 28 april 2019 hieronder invullen. Met de winnaars wordt voor 1 mei 2019 contact opgenomen.    
headerquiz-2019-16-rexona.jpg