Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Verjaardagen, jubilea, de liefde of gewoon zomaar… Het zijn momenten die we graag combineren met een heerlijk etentje buiten de deur. Bij Kruidvat kun je nu voordelig de Nederlandse Restaurantkaart kopen. Leuk om cadeau te doen, of natuurlijk zelf te gebruiken!

Boek een tafel bij honderden restaurants door heel Nederland, o.a. bij: Parkheuvel (Rotterdam), ACE (Amsterdam), Crabbetje (Leiden), Basiliek (Harderwijk), De Bottermarck (Kampen), Pilkington’s (Den Bosch), Rose Garden (Barneveld), Sun On (Eindhoven), Just (Rotterdam), El Gusto (Den Haag), The Big Apple (Amsterdam), Vindom (Oldenzaal), Elea (Rijswijk), Vita Verde (Den Bosch), Suyderoogh (Lauwersoog), De Witte Zwaan (De Bilt) en meer!

Let op! Per reservering kan maximaal 1 activatiecode verzilverd worden. Je krijgt €20,- korting op de volledige rekening.

Klik hier voor alle voorwaarden.
Klik hier om alle deelnemende restaurants te zien.

Restauranttegoed kopen?

Ter waarde van 20 euro

KV_19_Advancedbanner_1_252x252_50%.png

Restauranttegoed verzilveren?

Keuze uit meer dan 400 restaurants

KV_19_Advancedbanner_252x252_50%_004.png
Online activatiecodes kopen?

Geen zin om naar de winkel te gaan? Koop dan snel en gemakkelijk je activatiecode online via de button 'restauranttegoed kopen?' Let op! Het kan een paar uur duren voordat je je code ontvangt, kijk ook goed in je SPAM-box.

- De Nederlandse Restaurantkaart heeft een waarde van € 20,- en is eenmalig in zijn geheel in te wisselen bij de daarvoor aangesloten restaurants.
- Per reservering kan maximaal 1 activatiecode verzilverd worden.
- De activatiecodes zijn te koop vanaf 6 mei 2019 t/m 26 mei 2019.
- De activatiecodes zijn geldig voor een reservering gedurende de periode van 6 mei 2019 t/m 30 november 2019 (excl. feestdagen).
- De minimale besteding per tafel moet 40 euro zijn: je krijgt €20,- korting op de volledige rekening.
Activatiecodes verzilveren?

- Reserveringen dienen te geschieden vóór 30 november 2019. Hierna verliezen de activatiecodes hun waarde.
- Klik op de button hierboven om je activatiecode te verzilveren en een reservering te maken bij je gewenste restaurant. (excl. feestdagen!)
- Let op! Per reservering kan maximaal 1 activatiecode verzilverd worden. Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen.
- Na het reserveren ontvang je binnen 24 uur per e-mail een reserveringsbevestiging. - Voor vragen over het reserveren kun je contact opnemen met HEERLIJK.nl via info@heerlijk.nl of via 010-2110090 (op werkdagen tussen 9:00 en 17:00)
Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Heerlijk. Op deze site voer je de vouchercode in om een boeking te maken. Heerlijk is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Heerlijk te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.