Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Vertrouwd voordeel in een moderne winkelomgeving

Vertrouwd voordeel in een moderne winkelomgeving

Over-Kruidvat.png

Kuidvat Reeuwijk viert opening met één minuut gratis winkelen

Renswoude, 23 juli 2014 - Kruidvat opent op woensdag 30 juli a.s. haar nieuwe winkel aan de Miereakker 24 in Reeuwijk. Ter ere van de opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Klanten kunnen zelf een goed doel nomineren en aangeven waarom juist deze organisatie de prijs verdient.

Via www.kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. De afgevaardigde van het winnende goede doel mag tijdens de officiële opening van de winkel op woensdag 30 juli om 08.30 uur als allereerste klant een minuut lang gratis zijn of haar inkopen doen. De klant staat centraal Winkelmanager Samantha Voorend kijkt erg uit naar de opening: “De winkel is overzichtelijk entoegankelijk, met veel voordeel en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ikiedereen uit Reeuwijk en omgeving van harte uit om dit zelf te ontdekken en een kijkje te komennemen aan de Miereakker!”, aldus Voorend.

Verrassend, voordelig én toegankelijk

In de vernieuwde winkel worden producten en aanbiedingen zo gepresenteerd dat klanten intuïtief vinden wat zij zoeken. De logica van de klant is bij de presentatie van de ruime hoeveelheid producten het uitgangspunt. Naast de haarstylingproducten en shampoo staan nu bijvoorbeeld ook de föhns gepresenteerd. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. In het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen gepresenteerd. Ook de doorstroming in de winkel is verbeterd. Een nieuwe opstelling met meerdere kassa's naast elkaar zorgt ervoor dat wachttijden tot een minimum beperkt blijven. Ten slotte kunnen klanten van Kruidvat Reeuwijk met hun Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.