Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Qwixx Dobbelspel 5242490 5242490 Overig /medias/prd-front-5242490-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MTIwMzc3fGltYWdlL2pwZWd8aGViL2hiNS85NDc0OTAzMTEzNzU4L3ByZC1mcm9udC01MjQyNDkwLTFfNjAweDYwMHxjYzhmM2M1MjBmYWJhNmZmM2I1M2EyZGU3M2RmMmE3MTM4NDBmMWE0ZjMyNDRkMmFjM2IxMDI3ZmQwOWJjZTI5

Qwixx Dobbelspel

Geen prijs aanwezig
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Het Qwixx Dobbelspel is snel, simpel en spannend! Bij dit supersnelle dobbelspel hoef je niet op je beurt te wachten: een speler gooit de dobbelstenen en iedereen mag punten schrijven.

Als je aan de beurt bent, gooi je de dobbelstenen. Iedereen mag de som van de witte dobbelstenen op een willekeurige plek aankruisen. Het is niet verplicht. Let op, want als je een cijfer op je blaadje aankruist, mag je de getallen die je er aan de linkerkant voor overslaat niet meer aankruisen.

Daarna mag de speler die heeft gegooid, nog een actie ondernemen: hij mag de ogen van een van de witte dobbelstenen optellen bij die van een van de gekleurde dobbelstenen. Let wel op: je moet het cijfer op je blaadje aankruisen in de kleur van de dobbelsteen. Kruis je het laatste getal in de rij aan, en heb je daarmee minimaal vijf kruisjes in de rij? Dan mag je de rij afsluiten. Je kruist dan het slotje aan, en geen van de spelers mag in die rij nog iets aankruisen.

Als er twee gekleurde rijen zijn afgesloten (of meer als er meerdere tegelijk worden afgesloten in die beurt), is het spel voorbij. Tel alle punten die je hebt aangekruist bij elkaar op en als je de hoogste score hebt win je het spel!

Het Qwixx Dobbelspel is geschikt voor 2 tot 5 spelers vanaf 8 jaar. De spelduur is 15 minuten.

EAN code:8718023601259

Lees meer

Lees minder

Reviews

Reviews

Welkom op kruidvat.nl

Op kruidvat.nl kun je enkel bestellen binnen Nederland

Lees voor gebruik de bijsluiter.
Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?