background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Pink Ribbon

Wissel nu Jouw spaarpunten in voor een donatie aan Pink Ribbon!

Stichting Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt.

Wij slaan de handen in een borstkankeronderzoek. Help mee en wissel Jouw spaarpunten in.

Overleven met borstkanker

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Het aantal borstkankerdiagnoses stijgt nog steeds. Jaarlijks krijgen ruim 17.000 mensen de diagnose en dagelijks overlijden er in Nederland 9 mensen aan de gevolgen van de ziekte. Maar ook als je de ziekte overleeft, heeft borstkanker vaak zeer ingrijpende en blijvende gevolgen zoals hart- en vaatziekten door bestraling van de borststreek, het moeten accepteren van een lichaam zonder borst(en) en onvruchtbaarheid door de chemo- en hormoontherapie.

Door meer kennis kan Pink Ribbon de behandelingen verbeteren en de langetermijneffecten van deze behandelingen verminderen. Daar is veel geld voor nodig. Pink Ribbon financiert wetenschappelijke onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker met als doel een beter en langer leven voor de (ex)borstkankerpatiënt.

Meer informatie
Help ook mee! Kijk wat je kunt doen op www.pinkribbon.nl