Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Persil Color 4-in-1 Discs 10 stuks 4929793 4929793 Persil /medias/prd-front-4929793-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NzQ4Mjd8aW1hZ2UvanBlZ3xoZWIvaDM5LzEyMTU1MTU2NzkxMzI2L3ByZC1mcm9udC00OTI5NzkzLTFfNjAweDYwMHw5ZGExZTA1YzlmNzg1OGNlZDI2MGFiOTJkZDFkZmY4ZTMwMTQ1Nzg3ZTdhNTBjZjg3NDZjZDg2MGFlMjVkOGNl 2.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Persil Color 4-in-1 Discs

10 stuks

Adviesprijs
6
.
49
2
.
99

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Persil Color 4-in-1 Discs zorgen voor een stralend schone was. De wasmiddelcapsules garanderen een perfect schoon en hygiënisch wasresultaat.

De Deep Clean Plus Technology dringt diep door in de vezels en verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken. Het Active Fresh Effect in dit wasmiddel zorgt ervoor dat onaangename geurtjes verdwijnen, zo blijft je wasgoed langdurig fris waardoor kleding blijft ruiken alsof het pas gewassen is.

De wasmiddelcapsule reinigt vlekken op een krachtige manier en is tegelijkertijd zacht voor de stof. Regelmatig gebruik van dit wasmiddel beschermt de vezels tegen pilling (het uitsteken van de vezels), wat betekent dat je favoriete kledingstukken zo lang mogelijk mooi blijven.

De voordelen van Persil Color 4-in-1 Discs:
• Eenvoudig in gebruik: plaats de wascapsule in de trommel en doe daarna het wasgoed erin
•De discs zorgen niet alleen voor een schone was maar ook voor een schonere wereld, ze worden geleverd in een 100% recyclebare verpakking
• Geen risico om te veel te gebruiken dankzij de perfecte voordosering

Hoe gebruik je Persil Color 4-in-1 Discs?
De Persil wascapsules zijn geschikt voor alle waterhardheidniveaus. Gebruik 1 disc voor was lichter dan 4,5 kilogram en 2 discs voor was zwaarder dan 4,5 kilogram.

Gebruik Persil Color 4-in-1 Discs veilig:
• Leg de disc als eerste in de wasmachine, leg vervolgens de was er bovenop en stel de juiste temperatuur in.
• Houd de capsules buiten het bereik van kinderen.
• Vermijd contact met je ogen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen. Indien mogelijk, blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie een arts raadplegen.
• Deksel goed sluiten na gebruik.
• Niet doorslikken. Na inslikken de mond spoelen. Geen braken opwekken. Onmiddellijk een arts raadplegen.
• Gebruik met droge handen.
• Niet snijden, knippen of doorboren.

EAN code:5410091757205,5410091753634

Functionele Naam
Detergents:HeavyDuty

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P301+P330+P331: NA INSLIKKEN: De mond spoelen GEEN braken opwekken P302+P352: BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen P501: IInhoud / verpakking afvoeren volgens de regels geldend in uw streek.

H2.2-zinnen
EUH208: Bevat protease. Kan een allergische reactie veroorzaken. H315: Veroorzaakt huidirritatie H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen

Commerciële Benaming
Persil Discs Color 250 gram - 10 wasbeurten

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we aandacht en aandacht schenken aan de labelinformatie op het internet, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Lees altijd de etiketinformatie over het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingrediëntendeclaratie volgens Detergentenverordening 648/2004/EG: 15-30%: niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen,anionogene oppervlakteactieve stoffen,5-15%: zeep,< 5%: fosfonaten,Andere ingrediënten: parfums,enzymen,Geraniol,Linalool

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Dosering: bij een was tot 4.5 kilo, doseer 1 disc.
Bij een was groter dan 4.5 kilo, doseer 2 discs.
Plaats eerst de disc, en daarna de was in de machine.
Geschikt voor alle watertypen.
Niet geschikt voor wol en zijde.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Product altijd in originele verpakking bewaren.

Contactinformatie

Contactnaam

Henkel Nederland

Communicatieadres

Postbus 2100 – 3430 CW Nieuwegein

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews