Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • STICHTING HULP AAN ELKAAR WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT BARNEVELD

STICHTING HULP AAN ELKAAR WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT BARNEVELD

Over-Kruidvat.png

•Nieuwe Kruidvat winkel aan Buru 44 feestelijk geopend

•Klanten uit Barnveld en omgeving zijn van harte welkom

•Stichting Hulp aan Elkaar geholpen met gratis babyspullen voor jonge moeders
 

Kruidvat heet alle klanten uit Barneveld en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Buru 44 in Barneveld. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Ineke van Rheenen één minuut gratis winkelen om zoveel mogelijke babyspullen te verzamelen. Stichting Hulp aan Elkaar heeft als doel om zoveel mogelijk babyproducten te verzamelen om kerstpakketten samen te stellen voor jonge moeders in de omgeving. Ineke wist een flink aantal producten te verzamelen, zo kan zij zoveel mogelijk jonge moeders helpen tijdens de kerstdagen.


“Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is ontzettend fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van Stichting Hulp aan Elkaar.“, vertelt winkelmanager Marleen Achterkamp. De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. Marleen en haar team zijn trots: “We nodigen iedereen uit Barneveld en omgeving uit om bij de nieuwe winkel te komen kijken.”


Babyspullen voor jonge moeders in Barneveld
Ineke van Rheenen is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. Zij zegt: “Ik wil Kruidvat en alle klanten hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk kerstpakketten uit te kunnen delen aan de jonge moeders in Barneveld. Daarbij komen de verschillende producten goed van pas en dat is geweldig!”


Over Kruidvat
Kruidvat telt meer dan 1.150 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.