Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Stichting vakantiehuis Thuredriht winkelt één minuut gratis bij Kruidvat Renesse

Stichting vakantiehuis Thuredriht winkelt één minuut gratis bij Kruidvat Renesse

Over-Kruidvat-002.jpg

• Nieuwe Kruidvat winkel aan Hogezoom 194 feestelijk geopend

• Klanten uit Renesse en omgeving zijn van harte welkom

• Stichting vakantiehuis Thuredriht geholpen met producten voor in de welkomstpakketten


Kruidvat heet alle klanten uit Renesse en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Hogezoom 194 in Renesse. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Ann Braber één minuut gratis winkelen. Stichting vakantiehuis Thuredriht heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor in de welkomstpakketten. Ann wist een flink aantal producten te verzamelen, hiermee wordt de stichting geholpen en zijn zij ontzettend blij met de kans die zij hebben gekregen.


“Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van Stichting vakantiehuis Thuredriht” vertelt winkelmanager Bart van Tetering. De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. Bart en zijn team zijn trots: “We nodigen iedereen uit Renesse en omgeving uit om bij de nieuwe winkel te komen kijken.”


Stichting vakantiehuis Thuredriht

Ann Braber, dochter van Marieke Braber de woordvoerder van de stichting, is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. Zij zegt: “Ik wil Kruidvat hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor Stichting vakantiehuis Thuredriht. Daarbij komen de verschillende producten goed van pas en dat is geweldig!”


Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.180 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.