Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • KIM KÖTTER OPENT NEGENMAANDENBEURS 2018 MET VROLIJKSTE BABYSCHILDERIJ

KIM KÖTTER OPENT NEGENMAANDENBEURS 2018 MET VROLIJKSTE BABYSCHILDERIJ

De eerste bezoekers van de 33ste Negenmaandenbeurs werden vanochtend verrast door vijftien kleine kunstenaars die hun beste schilderkunsten lieten zien. Onder leiding van presentatrice Kim Kötter maakten de baby’s het vrolijkste babyschilderij van Nederland. Kim, zelf mama van zoon Muck en hoogzwanger van haar tweede kindje, hielp de kindjes tijdens het schilderen. Het vrolijk gekleurde werk van de presentatrice en de jonge kunstenaars in de dop werd onder luid applaus ontvangen.


Presentatrice Kim Kötter vindt het een heerlijk gezicht. “Zo schattig, al die kindjes onder de verf en wat doen ze het goed! Mijn zoon Muck is ook dol op verven en kliederen. Dit doen wij dan ook geregeld samen. Ik vind dat de kindjes super enthousiast mee hebben gedaan en ik kan met trots zeggen dat dit een heel erg vrolijk babyschilderij is geworden!”


Luiers en inspiratie

Jaarlijks verzorgt Kruidvat de feestelijke opening van de Negenmaandenbeurs. De drogisterijketen is de grootste aanbieder van luiers en babyverzorgingsproducten in Nederland. Alle Kruidvat luiers en luierbroekjes zijn voorzien van het EU Ecolabel. Het onafhankelijke Europese keurmerk laat zien dat deze luiers bijdragen aan een duurzamere wereld. Tot en met zondag 25 februari kunnen aanstaande en kersverse ouders zich nog laten inspireren op het gebied van zwangerschap en ouderschap in RAI Amsterdam.


Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.180 winkels in Nederland, België en Frankrijk en de drogisterijketen is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Lees voor gebruik de bijsluiter.
Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?