Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Één minuut gratis winkelen voor goed doel bij opening Kruidvat Maasland

Één minuut gratis winkelen voor goed doel bij opening Kruidvat Maasland

Over-Kruidvat.png

Één minuut gratis winkelen voor goed doel bij opening Kruidvat Maasland

Klanten uit Maasland en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf donderdag 13 april terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Veldesteijn 21. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.

Yvon Jonker kijkt met haar team uit naar de opening: “Ontzettend leuk dat we hiermee een lokaal goed doel kunnen helpen. Dat is altijd een heel feestelijk moment!” Jonker vervolgt: “De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met het vertrouwde voordeel van Kruidvat en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Maasland en omgeving van harte uit om vanaf donderdag 13 april te komen kijken naar het eindresultaat!”

Verrassend, voordelig én toegankelijk

De health- & beautyproducten worden in de nieuwe winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd worden. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. De babyproducten staan achterin, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten kunnen met een Jouw extravoordeelkaart bovendien profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.