Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Hotelovernachting

Hotelovernachting

Overnachten in een

3- of 4-sterren hotel

Keuze uit méér dan 80 deelnemende hotels!

Helaas is de Hotelovernachting 2018 verlopen!


Je kunt de vouchers niet meer online kopen. Het reserveren van een hotelovernachting is mogelijk t/m 27 februari 2019. Bekijk hier alle deelnemende hotels » Overnachten in de Fletcher hotels is mogelijk t/m 31 mei 2019.


Je komt terecht op de website van fletcheractie.nl. Op deze site voer je de vouchercode in om een boeking te maken. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Fletcher Hotels. Fletcher Hotels is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Fletcher Hotels te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.

 

  • Wanneer je de hotelovernachting vouchers gekocht hebt in de winkel, ontvang je een aparte kassabon met een unieke vouchercode. Deze bon is je betaalbewijs en met de vouchercode kun je je boeking maken
  • Bewaar de bon zorgvuldig. Bij verlies of gebruik door onbevoegden vindt er geen vergoeding plaats
  • Om je vouchers te verzilveren voor een overnachting in een van de Fletcher hotels, klik je op de button ‘Boek je hotel’ en volg je daarna de stappen die worden aangegeven. Je ontvangt dan z.s.m. per mail een boekingsbevestiging

 

Reserveringsbevestiging


Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Wanneer je deze niet ontvangen hebt, neem dan contact op met gastensupport@hotelmoment.nl. Zonder bevestiging is de reservering niet gegarandeerd. Deze bevestiging is bindend en kan ongeacht de omstandigheden niet meer worden gewijzigd of geannuleerd. De activatiecode kan niet opnieuw worden gebruikt en verliest haar waarde na boeking.

Klik hier voor meer informatie over de aankomst in het hotel en de productvoorwaarden »