false
 1. Home
 2. OVERNACHTEN IN EEN 3- OF 4-STERREN HOTEL

OVERNACHTEN IN EEN 3- OF 4-STERREN HOTEL

Keuze uit méér dan 80 deelnemende hotels!

Zin in een luxe nachtje weg? Verras je geliefde of een vriend(in) met een hotelovernachting! Slaap een nachtje in een 3- of 4-sterren hotel voor maar €11.99 per persoon, per nacht.* Boek snel, want OP=OP!

Hoe werkt het?
Koop een hotelovernachting in de winkel of online en ontvang een aparte kassabon met een unieke activatiecode. Je kunt je hotelovernachting online reserveren en direct al je andere wensen, zoals ontbijt, diner of een kamerupgrade gemakkelijk boeken.

Activatiecodes
Op de kassabonnen staan je activatiecodes afgedrukt. Bewaar deze zorgvuldig. Bij verlies of gebruik door onbevoegden vindt er geen vergoeding plaats. Via de button 'Boek je hotel' kun je gemakkelijk en snel je boeking maken. Je vindt hier duidelijke instructies voor het reserveren van je kamer.

Bekijk hier alle deelnemende hotels

Online vouchers kopen?


 • Via de button ‘bestel je vouchers’ koop je eenvoudig de vouchers voor de hotelovernachting
 • Je kunt later beslissen met wie en wanneer je wilt gaan. Ook leuk om cadeau te geven dus!
 • Als je nu je vouchers bestelt, kun je nog t/m 28 februari 2019 je reservering maken
 • Overnachten in de Fletcher hotels is mogelijk t/m 31 mei 2019
 • Per kamer zijn twee vouchers nodig
 • Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers beschikbaar voor deze actie
Na het bestellen van de vouchers ontvang je een bevestiging via de mail met daarin:
 • De unieke activatiecodes waarmee je kunt boeken
 • Een link naar de pagina waar je kunt boeken
 • Nogmaals alle spelregels en een link naar de actievoorwaarden

Vouchers gekocht in de winkel?Je komt terecht op de website van fletcheractie.nl. Op deze site voer je de vouchercode in om een boeking te maken. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Fletcher. Fletcher is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Fletcher te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt. 

 • Wanneer je de hotelovernachting vouchers gekocht hebt in de winkel, ontvang je een aparte kassabonnen met de activatiecodes. Met de activatiecodes kun je je boeking maken
 • Bewaar de bon zorgvuldig. Bij verlies of gebruik door onbevoegden vindt er geen vergoeding plaats
 • Om je vouchers te verzilveren voor een overnachting in een van de Fletcher hotels, klik je op de button ‘Boek hier met je code’ en volg je daarna de stappen die worden aangegeven. Je ontvangt dan z.s.m. per mail een boekingsbevestiging

Reserveringsbevestiging

Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Wanneer je deze niet ontvangen hebt, neem dan contact op met gastensupport@fletcher.nl. Zonder bevestiging is de reservering niet gegarandeerd. Deze bevestiging is bindend en kan ongeacht de omstandigheden niet meer worden gewijzigd of geannuleerd. De activatiecode kan niet opnieuw worden gebruikt en verliest haar waarde na boeking.

Klik hier voor meer informatie over de aankomst in het hotel en de productvoorwaarden.

 

 1. Home
 2. OVERNACHTEN IN EEN 3- OF 4-STERREN HOTEL
Kruidvat logo
back to top