Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Nieuw Kruidvat-filiaal feestelijk geopend aan het Ordenplein 120

Nieuw Kruidvat-filiaal feestelijk geopend aan het Ordenplein 120

Over-Kruidvat.png

Leger des Heils Apeldoorn wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Apeldoorn

Renswoude, 24 juli 2014 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Ordenplein 120 in Apeldoorn met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Lotar Langeveld één minuut gratis winkelen voor het Leger des Heils Apeldoorn. De organisatie wil met deze prijs haar cliënten die het vaak niet breed hebben graag iets extra’s geven. Lotar ging dan ook naar huis met veel verzorgingsproducten.
Winkelmanager Marloes Brouwer is trots op haar nieuwe winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Apeldoorn en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van het Leger des Heils Apeldoorn met deze actie extra kunnen steunen”, aldus Brouwer.

Lotar Langeveld, woonbegeleider bij het Leger des Heils Apeldoorn, is ontzettend blij met de prijs: “Ik heb veel producten kunnen shoppen. Onze cliënten hebben het meestal niet breed en alledaagse boodschappen zijn vaak al een hele opgave. Dankzij deze prijs kunnen we hen iets extra’s geven. Namens het Leger des Heils wil ik Kruidvat Apeldoorn hartelijk bedanken!”