Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Dreumes Jéavano opent met Liza Sips Negenmaandenbeurs 2016

Dreumes Jéavano opent met Liza Sips Negenmaandenbeurs 2016

Over-Kruidvat.png

Dremeus Jéavano uit Hoogezand opent samen met aanstaande moeder Liza Sips Negenmaandenbeurs 2016.

Renswoude, 24 februari 2016- Het was spannend tot aan het einde in de RAI Amsterdam. Tijdens de opening van de 31ste Negenmaandenbeurs vanochtend deden 15 dreumesen mee aan de Kruidvat loopwagenrace. Nadat actrice en aanstaande moeder Liza Sips het startschot gaf, gingen de kindjes in één rechte lijn op een grote luiertaart af. Jéavano Zuddas wist als eerste de luiers met zijn loopwagen naar de finish te brengen, waarna de andere kindjes snel volgden. Samen met Liza Sips mocht Jéavano, met behulp van de andere dreumesen, de laatste hand aan een enorme luiertaart leggen. Daarmee verklaarden zij samen de Negenmaandenbeurs 2016 voor geopend.

“Ik vind het een enorme eer dat ik vanochtend samen met dreumes Jéavano de Negenmaandenbeurs mocht openen. De loopwagenrace was ontzettend leuk: al die kindjes achter hun loopwagens gevuld met luiers was een heel zoet gezicht! Ik ben zelf in verwachting en kan niet wachten tot ik mijn eigen zoon of dochter achter een loopwagen zie lopen”, aldus Liza Sips.

Kruidvat verzorgt jaarlijks de opening van de Negenmaandenbeurs. Dit jaar pakte de drogisterijketen uit met een spannende loopwagenrace. Aanstaande en kersverse ouders kunnen zich nog tot en met 28 februari laten inspireren op het gebied van zwangerschap en ouderschap in de RAI Amsterdam. Kruidvat is, als grootste aanbieder van babyverzorgingsproducten in Nederland, ook aanwezig. Uit onderzoek blijkt dat één op de drie pasgeboren baby’s in Nederland een luier van Kruidvat draagt.

Over Kruidvat
Kruidvat telt ruim 1.100 winkels en is met meer dan 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.