Haal je bestelling gratis op in de winkel!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
product

Ontvang 25% korting op entree Plopsa Indoor Hasselt

0
.
00
  • Ontvang 25% korting op entree Plopsa Indoor Hasselt

Ontvang 25% korting op entree Plopsa Indoor Hasselt

100 Punten

Snel geregeld

Niet goed, geld terug

Fotobestellingen gratis afhalen en retourneren in alle Kruidvat winkels

Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart!

Wissel Jouw spaarpunten in voor GRATIS producten, EXTRA korting, een dagje uit of een donatie

Product informatie

Product informatie

Plopsa Indoor Hasselt ligt op een halfuurtje rijden van Maastricht en telt meer dan 25 attracties! Ontdek nu de Mayazone, dans in de K3 –Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, of trotseer De Woeste Zee!

Plopsa Indoor Hasselt: Buitengewoon veel binnenpret!
Weer of geen weer? Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar en hun ouders komen áltijd oren en ogen te kort op de 25 supercoole attracties van Plopsa Indoor Hasselt! Plopsa Indoor Hasselt bevindt zich op slechts 25 minuten rijden van de Nederlandse grens. Laat je onderdompelen in de magische wereld van je favoriete Studio 100-helden. Trek op verkenning in Maya’s Wereld, voel de kriebels in je buik op de Wickie Coaster en scheep in voor het avontuur met Piet Piraat op De Scheve Schuit. Bij mooi weer amuseer je je te pletter in de ruime buitenzone met De Dansende Fonteinen en het K3-Verkeerspark. Bovendien geniet je dagelijks van een gratis liveshow met je Studio 100-helden, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren! Ontdek alle evenementen op www.plopsa.nl!

Voorwaarden:
- Ticket geldig op de gekozen datum (na reserveren) t/m 5 januari 2020 en geeft één persoon ≥ 1m toegang tot het park op een dag naar keuze.
- Ticket ≥ 1m: €7.50 korting op reguliere kassaprijs van €19.99.
‐ Druk dit ticket af en bied het bij de ingang van het park aan.
‐ Zorg ervoor dat de barcode duidelijk leesbaar is.
‐ Dit ticket verschaft toegang tot alle attracties (m.u.v. betaalgames), evenementen en shows voor zover de capaciteit dit toelaat en aan de toegangsvoorwaarden wordt voldaan.
‐ De toegang tot het park impliceert de aanvaarding van het parkreglement. Dit reglement is ter beschikking aan de ingang van het park en is online raadpleegbaar.
‐ Tickets worden niet teruggenomen, uitbetaald, vervangen of verlengd. Dit ticket is niet cumuleerbaar/combineerbaar met andere voordelen en/of acties.
‐ Plopsa is niet aansprakelijk voor verlies van dit ticket. Zonder geldig ticket kan geen toegang verleend worden tot het park.
‐ Misbruik (diefstal, namaak) wordt gerechtelijk vervolgd!
‐ Raadpleeg voor vertrek de openingsuren op www.plopsa.com.

Locatie:
Plopsa Indoor Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt
België

Lees meer

Lees minder