Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Omo Kleur Vloeibaar Wasmiddel 4000ml 4340099 4340099 Omo /medias/prd-front-4340099-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MTE2NjU1fGltYWdlL2pwZWd8aGE0L2g4OC8xMDY4MzYzMTQ2ODU3NC9wcmQtZnJvbnQtNDM0MDA5OS0xXzYwMHg2MDB8NDQwM2JiODI3MzVlODc0ZGE3NWRhZjA0OWE2NGRiZTdjMzZhNDQ5OTA1ZWFjZWQ5MmVjMDY4NDM0Yzg1MTk1OA 4.25 44

Omo Kleur Vloeibaar Wasmiddel

4000ml

Geen prijs aanwezig
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Omo Kleur Vloeibaar Wasmiddel is geschikt voor bonte en gekleurde was. Met behulp van waskrachtversterkers wast Omo door en door schoon, zelfs in een kort wasprogramma. Het wasmiddel is goed voor 80 wasbeurten.

Voordelen van Omo Kleur Vloeibaar Wasmiddel:
• Wast hygiënisch door en door schoon voor een voordelige prijs
• Geschikt voor korte wasprogramma’s
• Geschikt alle textielsoorten, behalve wol en zijde
• Zorgt ook op lage temperatuur voor schone bonte was
• Goed voor 80 wasbeurten per fles wasmiddel

Over Omo
Omo is al jaren een vertrouwd wasmiddelenmerk in Nederland en was al jarenlang door en door schoon. Met de 30 minuten-technologie wast Omo nu ook schoon op korte wasprogramma's (vanaf 30 minuten, exclusief spoelen en centrifugeren). Het verwijdert allerlei soorten vlekken effectief. Zo was je door en door schoon, ook snel. Met Omo bespaar je tijd en hou je tijd over voor andere dingen.

Wastips:
Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Ga hiermee door totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Je zult zien dat je kleding langer mooi blijft!

Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Let op: voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

EAN code:8710847970795,8710447396872

Functionele Naam
Omo Vlb Wasm Color 4.L 80 SC 2x

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden P280: Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbscherming dragen P302: BIJ CONTACT MET DE HUID: P305: BIJ CONTACT MET DE OGEN: P313: Een arts raadplegen P333: Bij huidirritatie of uitslag: P337: Bij aanhoudende oogirritatie: P338: Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P351: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten P352: Met veel water en zeep wassen

H2.2-zinnen
H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie

Commerciële Benaming
Omo Vloeibaar Wasmiddel 4 L

Lees meer

Lees minder

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we aandacht en aandacht schenken aan de labelinformatie op het internet, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Lees altijd de etiketinformatie over het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingredienten: 5-15%: Anionogene oppervlakte-actieve stoffen.<5%: Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Enzymen, Fosfonaten, Polycarboxylaten, Zeep, Parfum, Citronellol, Geraniol, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.

Gebruikersaanwijzing

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

100 ml - 9 kg, 75 ml - 6-8 kg, 50 ml - 4-5 kg. Bovenstaande dosering geldt bij zachte/gemiddelde waterhardheid. Voeg 15ml meer toe voor sterker bevuilde was of in het geval van hard water.

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland, Omo

Communicatieadres

Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Lees meer

Lees minder

Reviews

Reviews

Lees voor gebruik de bijsluiter.
Let op: Bij het ophalen en laten bezorgen van geneesmiddelen geldt een legitimatieplicht.

Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?