background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Nytol ondersteunt je bij het lekker slapen en fit wakker worden! Een uitgerust lichaam heeft een positieve invloed op je gezondheid en functioneer je beter in het dagelijks leven. Nytol Goede Nachtrust bevat een combinatie van extracten van melisse, valeriaan, hop en slapmutsje om de verschillende aspecten van een goede nachtrust te bevorderen. Deze drievoudige slaapformule om lekker te slapen en uitgerust wakker te worden. Dit is een gezondheidsproduct. 1+2+3 Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.
Nytol Melatonine is verkrijgbaar in 3 varianten. De werkzame stof in Nytol Melatonine is melatonine. Melatonine is een lichaamseigen hormoon dat ons lichaam zelf aanmaakt, het speelt een rol in ons slaap-waak ritme. Melatonine wordt gebruikt voor behandeling van jetlag bij volwassenen. Nytol Melatonine is een geneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter.