background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Wissel nu jouw spaarpunten in voor een donatie aan het NWC

3.png
Stichting No Wildlife Crime (NWC) levert een bijdrage aan het terugdringen van de stroperij op wilde dieren. Om wildlife crime te stoppen is er geld nodig. Om het salaris van rangers te betalen, om te zorgen dat er goede middelen zijn om dieren te beschermen en om stropers op te sporen en te arresteren.

NWC verleent financiële steun aan projecten die als doel hebben om wildlife crime tegen te gaan. NWC gaat zorgen dat zo veel mogelijk mensen in Nederland weten dat wildlife crime bestaat. Hoe meer mensen hiervan weten en hoe meer mensen dit afkeuren, hoe sneller we dit met elkaar kunnen stoppen.

Freek Vonk: “Als bioloog, groot natuurliefhebber en televisiemaker heb ik het voorrecht veel te mogen reizen en met allerlei bijzondere, machtige, prachtige, indrukwekkende dieren oog in oog te staan. Tegelijkertijd word ik geconfronteerd met het enorme leed dat wij mensen, deze dieren aandoen. Omdat er mensen zijn die veel, heel veel geld kunnen verdienen aan hun vacht, botten, slagtanden, haren, bloed en vlees. Onacceptabel. Daarom heb ik deze stichting opgezet. Het ultieme doel is dat deze wildlife crime praktijken stoppen! Met deze stichting wil ik hier aan bijdragen.”