Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Nivea Naturally Good

Nivea Naturally Good

Nivea Naturally Good

100% transparant voor 100% vertrouwen

100% transparant voor 100% vertrouwen.


NIVEA heeft recent de nieuwe verzorgingslijn NIVEA Naturally Good gelanceerd. De producten binnen deze lijn zijn niet alleen 100% transparant, maar ondersteunen ook het herstellend vermogen van de huid, waardoor deze van nature mooi blijft.

De productlijn bestaat uit een verfrissende tonic, reinigingsmelk, twee dagcrèmes, een nachtcrème en twee deodorants. Elk product bevat een biologisch hoofdingrediënt die elk hun eigen unieke verzorging biedt. Naast dat elk product haar eigen werking heeft, brengt de lijn ook vele extra’s met zich mee. Deze zijn dan ook duidelijk op de verpakking vermeld.
  • 95% tot 99% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong¹.
  • De hoofdingrediënten van het product zijn van biologische herkomst²
  • De kartonnen productdoosjes zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en onze flesjes zijn recyclebaar. 

¹ Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat behouden, inclusief water.
² Kamille, Argan olie, Groene thee, Aloë vera.

 
 
 

Biologische Aloë Vera - Voor De Normale Tot Gemengde Huid

aloe vera.jpg
NIVEA introduceert een verfrissende formule met biologische Aloë Vera voor de normale tot gemengde huid voor bescherming en verzachting van de huid.

Gebruik de Naturally Good Dagcrème met biologische Aloë Vera en Jojoba-en Amandelolie. De verfrissende formule zorgt voor 24 uur hydratatie van je huid en geeft een fris gevoel – voor een gezond ogende huid. De dagcrème is geschikt voor dagelijks gebruik en huidvriendelijkheid is dermatologisch goedgekeurd.

Gebruik de Naturally Good Aloë Vera Pump Spray. De verstuiver biedt 24u betrouwbare bescherming en een natuurlijk fris gevoel. De formule met biologische Aloë Vera en 0% Aluminium (ACH) is 100% vegan *.

*Geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Biologische Kamille - Voor de Gevoelige Huid

kamille.jpg
NIVEA introduceert een kalmerende formule met biologische kamille voor de gevoelige huid.

Gebruik de Naturally Good Dagcrème Sensitive die speciaal is ontwikkeld voor de huid die meer aandacht nodig heeft voor onmiddellijke verlichting van een trekkerig gevoel. De ongeparfumeerde formule zorgt voor 24u hydratatie van de huid, verzacht het gevoel van irritaties en vermindert roodheid zichtbaar. De dagcrème is huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.

Biologische Arganolie – Voor Het Herstellend Vermogen Van De Huid

arganolie.jpg
NIVEA introduceert een regenerende formule met biologische arganolie die belangrijke omegavetzuren zoals oliezuur en linolzuur, evenals fenolen, α-tocoferol en vitamine E bevat.

Gebruik de Naturally Good Nachtcrème die verrijkt is met biologische arganolie om de huid de volgende ochtend soepel laat aanvoelen. De formule helpt het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen gedurende de nacht – voor een uitgerust ogende huid in de ochtend. Geschikt voor dagelijks gebruik en huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.

Biologische Groene Thee – Om Je Huid Te Beschermen

Green tea.jpg
NIVEA introduceert een innovatieve formule met biologische groene thee die van nature rijk aan antioxidanten is, die ook bekend staan om hun cel beschermende functie.

Gebruik de Naturally Good Hydraterende Reinigingsmelk voor diepe reiniging van je huid en verwijdering van onzuiverheden. Het verwijdert zelfs waterproof mascara en make-up effectief en is bijzonder zacht voor je wimpers en de gevoelige huid rondom de ogen. Gebruik de Naturally Good Verfrissende Tonic voor grondige verwijdering van resten zoals vuil of make-up. De formule met biologische groene thee laat je huid schoon en zacht aanvoelen.

Tip: Gebruik eerst de reinigingsmelk voor een grondige reiniging en vervolgens de verfrissende tonic om laatste restjes te verwijderen en je huid fris en schoon aan te laten aanvoelen. 

Gebruik de Naturally Good Green Tea Pump Spray en de Naturally Good Green Tea Roll-On. De verstuiver en roller bieden elk 24u betrouwbare bescherming en een natuurlijk fris gevoel. De formule met biologische groene thee en 0% Aluminium (ACH) is 100% vegan *.

* Geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Bekijk hier uit welke ingrediënten Naturally Good bestaat