Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Klaar voor de Zomer!

Klaar voor de Zomer!

De lente is begonnen en de zomer laat ook niet lang meer op zich wachten. Heerlijk! Voor velen is de zomer het fijnste seizoen van het jaar; de dagen zijn langer, de zon laat zich vaker zien en dit heeft vaak een positief effect op ons humeur. Maar de komst van de zomer brengt ook vaak de nodige stress om een perfecte zomerhuid met zich mee!

Een strakke en stevige huid
Veel vrouwen willen graag een mooie, strakke huid in de zomer. Hiervoor is het van belang om naast beweging ook voldoende vocht binnen te krijgen in combinatie met gezonde voeding. Daarnaast is het belangrijk om de elasticiteit van de huid te ondersteunen door het smeren van de juiste verzorgingsproducten. Naarmate we ouder worden, vermindert het Q10-nivea van de huid wat lijdt tot verslapping. NIVEA biedt hiervoor een helpende hand met een uitgebreid Q10 assortiment die de celfuncties van de huid ondersteunen. Hierdoor voelt de huid na slechts twee weken al strakker en steviger aan.

Extra bescherming
Tijdens de zomermaanden wordt de huid vaker blootgesteld aan zonlicht. Naast de vele voordelen van de zon zoals een verbeterede bloedsomloop en de aanmaak van Vitamine D zijn er ook schadelijke effecten. Vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpels, fijn lijntjes en pigmentvlekken, wordt namelijk veelal veroorzaakt door UVA- & UVB- stralen. Daarom is het belangrijk om jouw huid voldoende in te smeren met een passende zonnebescherming om zo zorgeloos van de zon te kunnen genieten. NIVEA biedt een compleet SUN assortiment, geschikt voor verschillende huidtypen.