background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

NIVEA Protect & Bronze Olie Spray

Dé zonnespray die bescherming en natuurlijke bruining combineert!

Met de nieuwe NIVEA SUN producten hoef je nooit meer te kiezen tussen bruin worden of een optimale huidbescherming.

Een betrouwbaar beschermingsproduct om zorgeloos van de zon te kunnen genieten: dat is waar driekwart van de ondervraagde vrouwen (wereldwijd) naar op zoek is. De nieuwe NIVEA SUN Protect & Bronze Olie Spray en NIVEA SUN After Sun Bronze Lotion bieden uitkomst: optimale zonbescherming en een langdurig mooie, bruine teint.

NIVEA SUN Protect & Bronze Olie Spray (verkrijgbaar in SPF 20 & 30) is de eerste beschermende olieformule in het NIVEA SUN assortiment. Het actieve ingrediënt, Pro-Melanine Extract, ondersteunt het huideigen bruiningsproces terwijl de UVA- en UVB-filters direct in werking treden zodra het product op de huid wordt aangebracht. De lichte, niet vette formule is waterresistent en zorgt ervoor dat de huid zijdezacht aanvoelt. Het is de ultieme oplossing voor de bewuste zonaanbidder.

Met de nieuwe NIVEA SUN After Bronze Lotion houd je het heerlijke zomergevoel op jouw huid extra lang vast, ver nadat de vakantie weer voorbij is. De lichte, niet-plakkerige lotion wordt snel opgenomen en kalmeert en hydrateert de huid. Het is NIVEA’s eerste After Sun dat het Pro-Melanine Extract bevat. Dit, in combinatie met meer dan 100 jaar huidverzorgingsexpertise van NIVEA, zorgen ervoor dat je een langdurig mooie bruine kleur behoudt waardoor je extra lang van je teint kunt genieten.

NIVEA Protect & Bronze Olie Spray heeft de volgende eigenschappen:

  • Beschermt en hydrateert de huid
  • Met zeer effectieve UVA/UVB filters voor onmiddellijke en betrouwbare bescherming
  • Bevat Pro-Melanine Extract dat het huideigen bruiningsproces stimuleert en een langdurig mooie bruine kleur bevordert
  • Gebruik regelmatig voor het beste bruiningsresultaat
  • Water resistent
  • De spray is verkrijgbaar in SPF 20 en 30